TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lunette Kuukupin Puhdistuspyyhkeet var 1

Lunette Kuukupin Puhdistuspyyhkeet

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

6,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Lunette Kuukupin Puhdistuspyyhkeet auttavat sinua pitämään kuukuppisi puhtaana myös reissatessasi.

Jos matkustaessasi et voi tyhjentää ja pestä kuukuppiasi paikassa, jossa saatavillasi on puhdasta juoksevaa vettä, Lunette Kuukupin Puhdistuspyyhkeiden avulla pidät huolta kuukuppisi hyvästä hygieniasta. Puhdistuspyyhkeet ovat myös helppo- ja nopeakäyttöisiä.

Pakkaus sisältää 10 puhdistuspyyhettä. Ne ovat yksittäispakattuja, joten voit myös kuljettaa niitä mukanasi esimerkiksi käsilaukussa tai lompakossa.

Kun olet tyhjentänyt kuukupin kuukautisvuodosta, pyyhi se huolellisesti Lunette Puhdistuspyyhkeellä. Odota hetki kunnes pesuaine on haihtunut kuukupista ennen kuin asetat sen takaisin paikalleen. Puhdistuspyyhkeitä ei tule käyttää suoraan intiimialueille.

Käytön jälkeen heitä käytetty puhdistuspyyhe roskikseen. Pyyhkeet on valmistettu viskoosista, joten ne hajoavat luonnossa. Muista aina pestä kätesi huolellisesti ennen kuin käsittelet kuukuppia.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful