Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lunette Kuukuppi Koko 1 var 1

Lunette Kuukuppi Koko 1

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Lunette Kuukuppi on luonnollinen ja miellyttävä vaihtoehto siteille ja tamponeille. Kun käytät kuukuppia, pidät huolta sekä itsestäsi että kukkarostasi.

Kuppia voi pitää sisällä keräämässä vuotoa 12 tunnin ajan. Kun se on asetettu paikalleen, et tunne sitä lainkaan. Koska kuppi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, se on harmiton ja turvallinen emättimen herkälle bakteeritasapainolle.

Ennen kuin käytät kuppia ensimmäistä kertaa, keitä sitä kiehuvassa vedessä noin 20 minuutin ajan. Kun olet tyhjentänyt vuodon kupista, voit pestä sen haalealla vedellä ja Lunette Feelbetter Kuukupin Puhdistusaineella. Kun pidät kupista hyvää huolta, se kestää käyttöä monen vuoden ajan.

Pese kätesi huolellisesti ennen kuin asetat kupin sisääsi. Sen jälkeen asetu mukavaan asentoon, levitä jalkasi ja rentoudu. Taittele kuppi jotta se olisi helpompi asettaa sisälle. Kun kuppi on sisälläsi, vedä sitä varovaisesti poistotapista varmistaaksesi että se asettuu oikealle kohdalle. Koska sisällesi muodostuu alipaine, kuukautisvuoto ei valu kupista ohi.

Koko 1 on Lunetten pienin kuukuppimalli, joka on materiaaliltaan todella joustava. Se sopii parhaiten synnyttämättömille naisille ja kevyeen tai normaaliin kuukautisvuotoon.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful