TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Magic Motion Candy ja Dante Parisetti var 1

Magic Motion Candy ja Dante Parisetti

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Anna kumppanillesi upea yllätys kotona tai nauttikaa yhdessä tuhmista leikeistä julkisilla paikoilla tämän fantastisen Magic Motion -parisetin avulla.

Hiljainen bullet-vibraattori asetetaan joko Candy-klitorisholkin sisälle ja alushousuihin tai Dante-penisrengasholkin sisälle, ja sen värinää ohjataan ilmaisella älypuhelinsovelluksella, jolla voitte valita mm. erilaisia värinäasetuksia tai mitata yhdynnän kestoa.

Toki Candya tai Dantea voi käyttää myös yksin tyydyttäviin soololeikkeihin, joissa tilanne on täysin omassa hallinnassa. Tai miksette antaisi musiikin säätää värinää käyttämällä MusicModea? Vain mielikuvitus on rajana.

Vibraattori on vesitiivis ja sen voi ladata helposti mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Candy- ja Dante-holkki on valmistettu laadukkaasta silikonista.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful