Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Magic Motion Candy ja Dante Parisetti var 1

Yhteenveto

Anna kumppanillesi upea yllätys kotona tai nauttikaa yhdessä tuhmista leikeistä julkisilla paikoilla tämän fantastisen Magic Motion -parisetin avulla.

Hiljainen bullet-vibraattori asetetaan joko Candy-klitorisholkin sisälle ja alushousuihin tai Dante-penisrengasholkin sisälle, ja sen värinää ohjataan ilmaisella älypuhelinsovelluksella, jolla voitte valita mm. erilaisia värinäasetuksia tai mitata yhdynnän kestoa.

Toki Candya tai Dantea voi käyttää myös yksin tyydyttäviin soololeikkeihin, joissa tilanne on täysin omassa hallinnassa. Tai miksette antaisi musiikin säätää värinää käyttämällä MusicModea? Vain mielikuvitus on rajana.

Vibraattori on vesitiivis ja sen voi ladata helposti mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Candy- ja Dante-holkki on valmistettu laadukkaasta silikonista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jännittävä matka
Henning - 15. jan. 2020
Todella hyvä pikkulaukku jännittävään ja haastavaan kokemukseen. Melutaso on minimaalinen. Kuuluu, jos istut neljän pöydässä, mutta Ikean matkalla se ei ole ongelma. Tässä voimme selkeästi suositella asetusta, joka tuottaa värinää ympäröivän äänen perusteella. Jännittävää ja stimuloivaa ilman, että kumppanin tarvitsee seistä ja painaa koko ajan. Laita vain puhelin taskuun ja katso kuinka kauan hän voi pitää naamiota.
0
Hulluna ideaan, mutta pettynyt.
AA - 7. jan. 2020
Pidän tästä ideasta, mutta tuotetta voi parantaa. Kantomatka on liian lyhyt. Testasimme sitä parivuoteella ja täytyi olla lähellä toisiamme voidaksemme kauko-ohjata sovelluksen kautta. Samoin kaukosäädin ei toiminut, kun minulla (nainen) oli jalat yhdessä. Olimme odottaneet esimerkiksi, että voisimme aloittaa tuhman viikonlopun kauko-ohjauksella pöydästä kumppanin mennessä baariin jne. Se ei todellakaan ole vaihtoehto. Se on todella sääli, mutta jos on päivitetty tuote, olen ensimmäinen jonossa. P.S. Voisi myös olla siistiä, jos voisi ostaa tilaisuuden käyttää tuotetta molemmilla osapuolilla samanaikaisesti.
0
Täydellinen
Anonymous - 1. feb. 2022
Olemme etsineet tätä pitkään ja vihdoin löysimme sen, erittäin edulliseen hintaan ja helppokäyttöisenä, joten se on aivan täydellinen!
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Super onnellinen...:)
Anonymous - 1. apr. 2022
Peukut pystyyn
Konekäännös sivustolta sinful.no

Magic Motion Candy ja Dante Parisetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful