TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas var 1

Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas tarjoaa kookkaamman ja kestävämmän erektion sekä kiihottavaa värinää, joista voitte nauttia yhdessä kumppanisi kanssa.

Penisrenkaassa on tehokas Magic Cell Series -vibraattori, jota voi ohjata Bluetoothin kautta ilmaisella Magic Motion -sovelluksella. Ota ohjat omiin käsiisi tai anna kumppanisi hallita värinää samalla kun rakastelette.

Älypuhelinsovellus mahdollistaa myös yhdynnän keston mittaamisen, tai voitte asettaa sen reagoimaan ääneen, jolloin nautinnollisten leikkienne aikaansaama voihkinta määrittää värinän voimakkuuden. Penisrenkaan esiohjelmoituja värinätasoja voi toki käyttää myös vibraattorissa olevan painikkeen kautta.

Magic Motion Dante on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Sen sisähalkaisija on 3 cm, mutta rengas on joustava, joten se sopii useimmille miehille. Penisrengas on vesitiivis ja vibraattorin voi ladata mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla. Magic Motion -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful