Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas var 1

Yhteenveto

Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas tarjoaa kookkaamman ja kestävämmän erektion sekä kiihottavaa värinää, joista voitte nauttia yhdessä kumppanisi kanssa.

Penisrenkaassa on tehokas Magic Cell Series -vibraattori, jota voi ohjata Bluetoothin kautta ilmaisella Magic Motion -sovelluksella. Ota ohjat omiin käsiisi tai anna kumppanisi hallita värinää samalla kun rakastelette.

Älypuhelinsovellus mahdollistaa myös yhdynnän keston mittaamisen, tai voitte asettaa sen reagoimaan ääneen, jolloin nautinnollisten leikkienne aikaansaama voihkinta määrittää värinän voimakkuuden. Penisrenkaan esiohjelmoituja värinätasoja voi toki käyttää myös vibraattorissa olevan painikkeen kautta.

Magic Motion Dante on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Sen sisähalkaisija on 3 cm, mutta rengas on joustava, joten se sopii useimmille miehille. Penisrengas on vesitiivis ja vibraattorin voi ladata mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla. Magic Motion -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mahtava!
Jon - 2. nov. 2020
Mikä lelu! Sekä minä että tyttöystäväni rakastamme tätä rengasta. Se on erityisen hauska kaukosäätimen kanssa, jonka annan tyttöystävälleni, jotta hän voi hallita rengasta.. Veimme sen kerran kaupungille, sitten meidän piti kiirehtiä kotiin
0
Hieman positiivinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Itse rengas on hyvä (tiukka, mutta hyvä). Värähtelyt ovat erittäin heikkoja eivätkä tarjoa minulle tai kumppanille mitään.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei näytä toimivan
Anonymous - 13. mar. 2024
Bad
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Magic Motion Dante Sovelluksella Ohjattava Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful