Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuula var 1

Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nyt voit sekä tuoda lisämaustetta seksielämääsi että harjoittaa lantionpohjan lihaksia fiksun ja tehokkaan Magic Motion Smart Kegel Ball Master Geishakuulan avulla.

Interaktiivisessa geishakuulassa on sisäänrakennettu sensori, joka aktivoi värinän jännittäessäsi lantionpohjasi lihaksia. Sen avulla treenaat lantionpohjaasi todella tehokkaasti ja helposti, mikä puolestaan ehkäisee virtsankarkailua ja lisää emättimen alueen tuntoherkkyyttä tehden seksistä nautinnollisempaa.

Voit käynnistää ja sammuttaa värinän sekä itse geishakuulan kautta että Magic Kegel -älypuhelinsovelluksen avulla, jonka voi ladata ilmaiseksi Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Sovelluksessa voit valita erilaisten harjoitusohjelmien välillä. Voit myös antaa kumppanisi hallita kuulan värinää osana kiihottavaa ja nautinnollista leikkiä.

Magic Motion Smart Kegel Ball Master on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Kuula on 8,5 cm pitkä ja sen halkaisija on 3,5 cm leveimmästä kohdasta. Se on täysin vesitiivis ja sen voi ladata mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä ja tuhma
Mona - 21. oct. 2020
Hieman hankala saada oikeaan paikkaan, sitten se lähtee todistaen, että kaikki tilastot ovat oikein. Onneksi voit tehdä harjoitukset helposti joka tapauksessa. Helppo ladata, käyttää ja puhdistaa. Räätälöidyt koulutusohjelmat: esim. halu tulla raskaaksi, häämatka tai inkontinenssi.
0
Tyytymätön
THERÉSE - 27. nov. 2020
Laite ei pysy synkronoituna sovelluksen kanssa. Olen asettanut sen niin, että sillä on pääsy sivustolle, käynnistin sen uudelleen. Asensin sovelluksen uudelleen useita kertoja ja yritin noudattaa kaikkia ohjeita. Mutta jos en pidä puhelintani vähintään 20 cm:n etäisyydellä, se ei silti muodosta yhteyttä sovellukseen. Se ei ole ollenkaan sitä, mitä etsin tai halusin.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful