Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Magic Motion Smart Kegel Ball Twins Geishakuula var 1

Yhteenveto

Magic Motion Smart Kegel Ball Twins on fiksu geishakuula, jota voit käyttää yhdessä älypuhelinsovelluksen kanssa, jotta saat harjoitettua lantionpohjan lihaksiasi mahdollisimman tehokkaasti. Vahvat lantionpohjan lihakset ehkäisevät virtsankarkailua ja parantavat emättimen alueen tuntoherkkyyttä, mikä puolestaan parantaa seksielämää.

Kuulan avulla teet erilaisia lantionpohjan lihasten harjoituksia värinän ohjaamana. Kun kuula värisee, purista sitä tiukasti lihaksillasi. Kun kuula pysähtyy, rentouta lihakset.

Magic Motion Smart Kegel Ball Twins -kuulan avulla teet tehokkaita harjoituksia riippumatta siitä miten vahva lantionpohjasi on.

Sovelluksessa voit valita kuuden eri harjoitusohjelman välillä. Voit valita esimerkiksi Lover Special ‑ohjelman, joka vahvistaa lantionpohjaasi lisäten tuntoherkkyyttä, jolloin nautit seksistä enemmän.

Voit myös säätää sovelluksen muistuttamaan sinua harjoituksista silloin kun itse haluat, jotta harjoittelu ei pääse unohtumaan.

Magic Motion Smart Kegel Ball Twins on ladattava. Tuote on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joten kuulaa on erittäin mukavaa käyttää.

Lataa Magic Kegel iPhone -sovellus tästä ja Android-sovellus tästä.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Magic Motion Smart Kegel Ball Twins Geishakuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful