Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Magic Motion Smart Mini Vibe Langaton Sovelluksen Kautta Ohjattu Kiihotinkuula var 1

Yhteenveto

Magic Motion Smart Mini Vibe on uusi upea kiihotinkuula, jota ohjataan älypuhelimen sovelluksen kautta. Kiihotinkuula sopii täydelliseksi tuhmalle pariskunnan seksileikille ja sitä saa käyttää joko kotona tai jos yksi kumppaneista on, esimerkiksi, toisessa kaupungissa tai ulkomailla.   Jotta voit käyttää kauko-ohjattavaa Magic Motion Smart Mini Vibe, sinun täytyy ladata Magic Motion sovellus. Lataa Android- and iPhone sovellus tästä >> Sovelluksen avulla saat ohjata kiihotinkuulaa monella eri tavalla ja se antaa sinulle täyden vapauden leikkiä juuri haluamallasi tavalla.    Music-ominaisuuden avulla voit nauttia miellyttävistä vibraatioista, jotka seuraa suosikkikappaleiden rytmiä. Musiikkia voit synkronoida, esimerkiksi, iTunesin kanssa.   Voice-ominaisuuden avulla voit ohjata värinää, esimerkiksi, Skype ja WhatsAppin kautta.   Motion Sensor-ominaisuuden avulla saat kiihotinkuulan väristä. Värinävoimakkuus riippuu siitä, miten liikutat puhelinta.     Scene-ominaisuuden avulla saat valita 9 esiasetettua ohjelmaa. Kun ohjelma on käynnistetty, värinämalli näyttää ruudulla.   Games-ominaisuuden avulla voita ohjata Magic Motion Smart Mini Vibe pienen pelin kautta, jossa, esimerkiksi, lyödään rumpua. Värinävoimakkuus vaihtelee siitä, kuinka intensiivisesti lyöt rumpua.   Custom-muokkausohjelman avulla luodat omat vibraatiomallit napauttamalla älypuhelimen kosketusnäyttöä ja vetämällä sormea joko oikealle tai vasemmalle riippuen siitä, haluatko lisätä tai vähentää voimakkuutta.   Manuaali ohjelman avulla voit lisätä tai vähentää värinää yksinkertaisen painonapin avulla.   Mukana tulee myös Magic Motion Smart Mini Vibe Kegel Training-ohjelma, jonka avulla saat harjoitella lantionpohjan lihaksia.   Magic Motion Smart Mini Vibe on ladattava ja 100 % vedenkestävä, joten sitä saa käyttää suihkussakin. 
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Onnistuin yhdistämään tämän sujuvasti iPhoneeni, mutta kun se oli tarkoitus työntää emättimeen, kaikki yhteys puhelimeen katosi. Näin tapahtui useita kertoja. Asiakaspalveluun otettiin yhteyttä ja minulle lähetettiin uusi, sama tapahtui uudelleen. Erittäin pettymys, että se ei toimi kun se on emättimen sisällä, vain ulkopuolella. Mahdollisesti kuparikäämini häiritsee signaaleja? Mielestäni huono tuote, mutta 5 tähteä asiakaspalvelulle! =)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Paras orgasmi pitkään aikaan
Anonymous - 2. oct. 2019
Käytä tätä vibraattorina ja se on todella hyvä! Antaa hyviä orgasmeja ja on hiljainen mutta voimakas, mutta vaikea jakaa poikaystäväni kanssa joka kerta, jotta hän voi hallita ...
Konekäännös sivustolta sinful.se
Wow-ilmiö taikaliikkeessä
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostimme magic motionin, koska luulimme, että se oli muna käytettäväksi emättimen sisällä, mutta saimme selville, että se oli vain klitorikselle, siitä lähtien olemme käyttäneet sitä esileikkiin JA se on vain todella hyvä, laita se vain päälle ja aloita puhelimen sovelluksen käyttö.... Sillä on super wow-vaikutus, se toimii ja voit hallita värähtelyä itse, kirjaimellisesti
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Wow-vaikutus
Anonymous - 5. feb. 2017
Ostin sen, kun halusin saada seksielämäni käyntiin ja olin itse asiassa hieman pettynyt, koska luulimme, että se oli sellainen, joka menee emättimeen, kun sitä ohjataan puhelimella. Mutta kun käytimme sitä klitoriksella, se oli täydellinen, se on todella hyvä ja sen vahvuus on täydellinen. Olemme todella tyytyväisiä siihen
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Vau!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostimme tämän, koska kumppanini haluaisi saada jonkinlaista tuhmaa valtaa minuun. Se on ehdottomasti täydellinen ostos. Hän voi hallita kaikkea ja valikoima on loistava. Se on täydellinen, kun olette kaukana toisistanne, mutta myös silloin, kun haluatte stimuloida itseänne. Ainoa pieni haittapuoli on se, että se ei ole kovin hiljainen, koska värähtelyt ovat voimakkaita! (Mikä on myös etu). Emme todellakaan ole katuneet ostoamme ja suosittelemme sitä ehdottomasti.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä käsikäyttöön
Anonymous - 1. mar. 2018
Huolimatta Sinfulin kuvauksesta, jonka mukaan se on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, ohjeissa kuvataan, miten sitä käytetään sisäiseen käyttöön. Vibraattorin ja puhelimen välinen yhteys on kuitenkin huono, eikä sitä voi käyttää edes 50 cm:n etäisyydeltä. Siinä sanotaan, että sitä voi käyttää Kööpenhaminasta Kiinaan, mutta sitä on testattu kaupungista toiseen Tanskassa, eikä se voi mitenkään muodostaa yhteyttä puhelimeen. Se on kuitenkin hyvä manuaaliseen käyttöön vibraattorin painikkeella, ja kuten mukana olevassa käyttöohjeessa on kuvattu, sitä voidaan helposti käyttää sisäiseen käyttöön!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Michelle D.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän vibraattorin käytettäväksi pitkän matkan tyttöystäväni kanssa, mikä mahdollisti pelaamisen, vaikka emme olleet yhdessä. Huolimatta siitä, että on vain 2 peliä, joita voi käyttää kaukosuhteessa ja kaikki muu ei oikeastaan toimi, olen ollut onnellinen, koska ne asiat, jotka toimivat, ovat uskomattomia! Se on niin hieno lelu, sekä etänä että käsin. Super hyvä laatu ja tärinät toimivat joka kerta. Toivoisin kuitenkin, että olisi enemmän pitkän matkan vaihtoehtoja, joten siksi se saa vain 4 tähteä, vaikka tuote itsessään ansaitsee 5.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ei lainkaan rahan arvoinen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen täysin ja täysin pettynyt. Minun on seisottava 1,5 metrin päässä vaimostani, muuten se ei voi muodostaa yhteyttä, ja sitten hauskuus menee vähän "kauko-ohjatun vibraattorin". Sovellus on niin ja näin. Ei vähääkään hiljainen, ei edes minimivibraattorilla. Ei voi mitenkään suositella tätä tuotetta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä
Anonymous - 10. jan. 2019
Erittäin hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.dk
vastustamaton
Anonymous - 2. dec. 2020
Tämä vibraattori on yksinkertaisesti vastustamaton, ja se sopii erinomaisesti suhteisiin ja leikkiin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Magic Motion Smart Mini Vibe Langaton Sovelluksen Kautta Ohjattu Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful