Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mangasm Lifetime Stroker Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Nyt voit saada elämäsi orgasmit ultrarealistisen Mangasm Lifetime Stroker Masturbaattorin avulla.

Suurin osa markkinoilta löytyvistä masturbaattoreista on valmistettu TPE:stä tai muista muovimateriaaleista, mutta Mangasm erottuu joukosta, sillä se on valmistettu silikonista. Niinpä se kestää käyttöä 50-kertaisesti verrattuna tavallisiin holkkeihin.

Myös sen muotoilu on omaa luokkaansa, sillä sekä sen ulko- että sisäpuoli on muotoiltu 3D-skannauksen pohjalta, joka otettiin Miss World's Most Beautiful Vagina -voittajan intiimialueesta. Niinpä tarjolla on huikean luonnollinen käyttökokemus.

Työnny miellyttävän painavaan silikoniholkkiin ja nauti sen hyväillessä sinua jokaisella työnnöllä. Voit itse päättää holkin intensiteetin puristamalla sitä kädelläsi.

Mangasm Lifetime Stroker on valmistettu laadukkaasta silikonista ja sen sisällä on kiihottavia nystyröitä. Sen aukko menee koko tuotteen läpi, joten se on helppo huuhdella käytön jälkeen. Kooltaan se sopii useimmille miehille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Silikoni, paras ystäväni
Pitkä ja kapea - 13. may. 2019
Ensi kertaa masturbaattoreita shoppaillessani halusin kerralla panostaa laatuun. Silikonisia leluja, varsinkaan edes etäisesti vaginaa muistuttavia, ei montaa löytynyt, joten päädyin Lifetime Strokeriin. Tukevat puoli kiloa silikonia yllätti paketista tullessaan pehmeydellään. Itselläni ei ole kokemusta TPE:stä tai muista vastaavista materiaaleista, mutta olettaisin tämän silikonin pääsevän suhteellisen lähelle pehmeydessä. Silikoni ei kuitenkaan haali bakteereja TPE:n tapaan, joka tekee siitä turvallisemman ja pitkäkestoisemman materiaalin. Itse lelu voisi olla hintaansa nähden miellyttävämpikin. Noin keskivertopaksuiselle kalulle se on turhan tiukka, ja vaatii siten myös runsaasti liukkaria. Lelun ollessa koteloimaton tiukkuutta saa kyllä tarvittaessa helposti lisättyä omalla kädellä, jos sille on tarvetta. Painetta saa lisättyä myös tiettyyn kohtaan kalua; näin voi löytää juuri itselle sopivan tuntuman. Sisällä on pyöreän muotoisia nystyröitä, jotka ainakin omaan makuuni stimuloivat vähän liiankin intensiivisesti - ehkä tämä on tottumiskysymys. Fleshlightin kaltaista vaihtuvaa tekstuuria tai muotoilua ei kannata odottaa, tuote on koko pituudeltaan identtisen tuntuinen. Ulkoisesti lelu näyttää oikein miellyttävältä, ja se on myös helppokäyttöinen. Reikä menee läpi asti, joten puhdistus on hyvin helppoa. Yläpäästä saa myös kätevästi lisättyä liukkaria keskeyttämättä leikkejä. Pituudenkin luulisi riittävän suurimmalle osalle ihan juureen asti. Laatu on hyvä, kunhan saa tehtaalta jääneet silikoninrippeet pestyä pois.

Mangasm Lifetime Stroker Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful