Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Marc Dorcel Real Vibration M Dildovibraattori 22 cm var 1

Marc Dorcel Real Vibration M Dildovibraattori 22 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nyt on aika päivittää vibraattorisi uuteen, sillä Marc Dorcel Real Vibration M Dildovibraattori tarjoaa 22 cm silkkaa nautintoa.

Sen silkinpehmeä pinta ja kiihottava värinä yhdistyvät pitkän varren tarjoamaan intensiiviseen ja täyttävään stimulaatioon, joten tämä dildovibraattori tyydyttää sinut upeasti käytitpä sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Real Vibration M on muotoiltu tyylitellyn aidonkaltaiseksi. Sen aavistuksen erottuva terska ja aistillisesti aaltoilevat juomut lisäävät nautintoasi käytön aikana. Vibraattori värisee seitsemällä tasolla, joista löydät varmasti suosikkisi.

Dildovibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Herkullisen sileä pinta!
Anonymous - 13. mar. 2024
Yksi valitettavasti hyvin harvoista vibraattoreista, joissa on sileä pinta, joten sinun ei tarvitse käyttää voiteluainetta (yäk!), jotta se saadaan sisään ilman epämukavuutta. Halleluja! Valitettavasti se on hieman liian paksu minulle, mutta se ei luultavasti ole pelottava koko monille. Mukava ja hyvä vibraattori, jossa ei ole "reunoja" ja kivuliaita uria jne., kuten näyttää olevan nykyään suuntaus. Maksimipisteet sileästä tekstuurista - lisää sitä, kiitos! Muuten helppokäyttöinen, mukavat painikkeet, syvä, hyvä värähtely. Ja mielestäni hiljainen. Henkilökohtaisesti toivon, että se olisi hieman kapeampi kärkeä kohti, mutta luulen, että tämä sopii useimmille ihmisille.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful