Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Electro Shank Blade Kahvalla var 1

Master Series Electro Shank Blade Kahvalla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Eikö mikään ole tarpeeksi extremeä? Kiihota ja shokeeraa subiasi ottamalla Master Series Electro Shank Blade mukaan BDSM-leikkeihinne.

Tässä tuotteessa on satsattu niin ulkonäköön, ääneen kuin tehoonkin, joten sen avulla saat takuulla kurittoman subisi tottelemaan.

Veitsen päässä on kaksi napaa, joiden väliin muodostuu lataus, jolloin sähkövirta välittyy iholle. Tämä ei todellakaan ole vaniljaseksiin tarkoitettu tuote! Sähkövirta on voimakastehoista. Anna Shank Bladella nopea sähköisku tai pidä painiketta painettuna, jolloin rangaistuskin on pitkäkestoisempi.

Ei saa käyttää veden läheisyydessä. Ei sovellu raskaana oleville, sydänsairauksista tai muista vakavista sairauksista kärsiville, eikä ihosairauksista kärsiville alueille.

Toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen. Kokonaispituus 31,5 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tehokas laite kokeneempaan käyttöön
Anni - 19. jan. 2020
Jos tavalliset tens-laitteet tuntuvat makuusi liian kevyiltä, tämä tuote tarjoaa aidosti sitä mitä lupaa. Pistävän voimakas sähkövirtaus kulkee kehoa pitkin vaivattomasti vain napin painalluksella ja päältä päin tarkasteltuna ainoastaan vastaanottavan osapuolen reaktiot kielivät siitä ettei kyseessä ole todellakaan mikä tahansa lelu! Jälkiä jättämätön tuote on omiaan käytettäväksi silloin, kun pienen hipsuttelun sijaan haussa on aidosti tehokas ja voimakas keino aikaansaada kipua.
Nice
Anonymous - 13. mar. 2024
Dummy veitsi on mukava silittää, liukuu pitkin kehoa, mutta kun purkaus annetaan kärjellä (veitsen kärki), tunne on erilainen! sähköpurkaus riippuu henkilön herkkyydestä, paikasta, jossa teet sen, ja tietenkin rasvakerroksen paksuudesta! sen seurauksena se voi antaa kevyen tunteen tietyissä kehon osissa, kuten vatsassa, mutta kivulias vähemmän rasvaisissa osissa, kuten sukupuolessa! P.I., älä koskaan käytä laitetta tyhjiössä, koska se aiheuttaa pienen räjähdyksen/kaaren purkauksen vuoksi!
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Löysin yhden jumalan
Anonymous - 6. jun. 2022
Tämä on erittäin, erittäin voimakas lelu, jota suositellaan erittäin kokeneille. Todella helppo käyttää vain yhdellä painikkeella. Odotettua suurempi. Materiaali on hieno, hieman kevyt kädessä, flimete sisuskalut hieman vaimentavat tätä. Merkkaa hieman ihoa käytettäessä, mikä kestää pari päivää. Tuoksuu hyvältä paistettuna! Myös zapsuttaa hiuksia jonkin verran.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful