Master Series

Master Series tarjoaa laadukkaita tuotteita haastavia seksikokemuksia kaipaaville. Sarjan valikoimasta löytyy bondage- ja dominointileikkeihin suunniteltuja seksileluja moneen makuun. Kokeile siveysvöitä, anaalileluja, pumppuja, puristimia, metallisia penisrenkaita ja mitä ikinä mieleen tuleekaan, kun haluat haastaa itsesi ja kumppanisi uusilla, astetta rajummilla tavoilla.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Näytä kaikki 132 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 132 tuotteesta
Näytä lisää

Master Series - kun kaipaat haastavampia kinkyjä kokemuksia

Monipuolinen valikoima dominanssi- ja bondage-välineitä

Kuulutko siihen alati kasvavaan joukkoon, jota kiinnostaa kivun ja nautinnon kiihottava välimaasto? Siinä tapauksessa Master Series on tutustumisen arvoinen tuotemerkki, sillä se ottaa taidokkaasti huomioon erilaiset mielihalut ja tarpeet - rajana on vain tuhma mielikuvituksesi. Saattaakin käydä niin, että jännittävää ja laajaa valikoimaa silmäillessäsi löydät jotakin, josta et aiemmin edes tiennyt nauttivasi.

Poiketen monista muista BDSM-välineitä valmistavista tuotemerkeistä, Master Series keskittyy perinteisten piiskojen ja kahleiden sijaan enemmänkin astetta rajumpiin kipua, nautintoa ja rajoittavaa tunnetta tuottaviin välineisiin. Voikin jopa sanoa, että vaikka BDSM-harrastajien mieltymykset eivät suinkaan edusta valtavirtaa, tämä tuotemerkki tarjoaa välineet vieläkin marginaalisempaan makuun.

Joten jos sähköseksi, puppy play, lääkärileikit ja siveysharjoittelu kuuluvat rituaaleihisi, nautit peniksen ja kivesten kurittamisesta erilaisin puristavin laittein ja välinein tai et saa tarpeeksesi virtsaputken kivuliaasta stimulaatiosta, olet oikeassa paikassa. Löydät myös laajan valikoiman anaalileluja aivan tavallisista anustapeista tuhmiin onttoihin malleihin.

Mitä ikinä keksittekin, Master Series toimittaa tarvittavat työkalut

Tuotesarja tarjoaa laajan valikoiman astetta kinkympiä välineitä nöyryyttäviin dominanssi- ja alistamisleikkeihin. Löydät toinen toistaan rajumpia suukapuloita ja kasvot peittäviä maskeja alistuvalle osapuolelle. Dominoiva osapuoli voi tarvita kättä pidempää orjansa kouluttamiseen, kuten dildosauvaa tai liukuvoideaplikaattoria. Kun tarvitaan järeämpiä otteita, sänkysidontasetti tai jämäkkä häkki pitävät subin taatusti aloillaan. Ei ole epäilystäkään, kuka määrää.

Master Series on erikoistunut monenlaisiin siveysvöihin sekä naisille että miehille. Ne estävät seksin ja erektion, jolloin alistuvan kumppanin nautinto on täysin dominoivan osapuolen päätettävissä. Ja jos kuriton kumppani on tottelematon, kurinpalautukseen löytyy myös vaikka minkälaisia kiihottavan kivuliaita välineitä, joilla saat tuhman subisi takaisin ruotuun.

Löydät Master Series -valikoimasta myös kattavan valikoiman tuhmia instrumentteja kiihottaviin lääkärileikkeihin, joissa lääkärin rooliin asettuva voi suorittaa perusteellisen tutkimuksen eivätkä potilaan intiimeimmitkään sopukat säästy erilaisilta testeiltä ja stimulaatiolta.

Löydät Sinfulilta kaiken, mitä kinky sielusi kaipaa

Jos haluat, että kinkyjen välineiden ja varusteiden arsenaalisi on kattava ja täydellinen, Master Series tuo saatavillesi kokoelman monenlaisia nautinto- ja kidutusvälineitä. Voit yhdistää löytämäsi tuhmat tuotteet myös muihin verkkokauppamme fetissituotteisiin ja seksileluihin. Näin voit luoda juuri sinun ja muiden kinkyjen osallistujien fantasiat toteuttavan kokemuksen, josta ei puutu stimulaatiota, tuskaa, nautintoa ja jännitystä. 

Toisen nautinnon ja kivun rajoja koettelevissa leikeissä on tärkeää muistaa turvasana tai turvaele, joka keskeyttää leikit tykkänään. Näin voitte huoletta ja turvallisesti syventyä leikkeihinne.

Näet tarkemmat tiedot yksittäisestä tuotteesta klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos jokin tämän sivun tuotteista herättää kysymyksiä tai sinulla on kysyttävää muista verkkokauppamme eroottisista välineistä ja asusteista, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme ja voimme antaa neuvoja muun muassa tuotteen käytön ja turvallisuuden suhteen.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi