TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series The Chamber Siveysvyö var 1

Master Series The Chamber Siveysvyö

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos nautit alistumisesta ja kinkyistä seksileikeistä joko yksin tai valtiaasi/valtiattaresi kanssa, Master Series The Chamber Siveysvyö on erinomainen hankinta.

Siveysvyö estää sinua saamasta erektiota, mikä tuntuu sekä kiihottavalta että kivuliaalta. Anna siveysvyön avain kumppanisi haltuun, jolloin hän hallitsee myös nautintoasi.

Siveysvyö on valmistettu kovamuovista ja sen voi lukita paikoilleen mukana tulevalla riippulukolla. Tuote on suunniteltu siten, että virtsaaminen onnistuu siveysvyön ollessa päällä, joten voit käyttää sitä myös pitempiä aikoja kerrallaan.

Master Series The Chamber -siveysvyön sisähalkaisija on 3,5 cm ja penishäkin sisäsyvyys (pois lukien O-rengas) on 7 cm. Siveysvyön mukana tulee neljä erikokoista O-rengasta, joiden halkaisija on 3,8 cm, 4,5 cm, 4,8 cm ja 5,1 cm.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful