Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Max Passion Bliss Mate Värisevä Penisrengas var 1

Max Passion Bliss Mate Värisevä Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Max Passion Bliss Mate Värisevä Penisrengas tarjoaa lisästimulaatiota nautinnonhaluisille pariskunnille yhdynnän aikana.

Penisrenkaan yläosassa on pieni, tehokas vibraattori, joka kiihottaa naisen klitorista rakastelun aikana. Vibraattorin värinä välittyy myös miehen penikselle, joten siitä on iloa molemmille.

Penisrengas on joustava, joten se sopii useimmille miehille. Sen avulla voitte nauttia kookkaammasta ja kestävämmästä erektiosta.

Vibraattorin sisällä on kertakäyttöparisto, jonka värinäaika on n. 40 minuuttia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Upea
Loui - 9. dec. 2018
Tosi hyvä laatu ja onneksi myös joustaa paljon joten sopii isompaankin penikseen. Yläpuolen vibraattori oli yllättävän hyvä ja osuu oikeisiin kohtiin monessakin asennossa. Ostan kyllä toistekin.
Ei hätää.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän, kun se oli alennuksessa. En luultavasti ostaisi sitä alkuperäiseen hintaan, koska se näyttää olevan kertaluonteinen asia. Tärinässä ei ole mitään vikaa, aivan fantastinen itse asiassa. Hauska asia puuhastella, mutta jos se ei olisi ollut alennettuun hintaan, olisin luultavasti pidättäytynyt.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Suuri vastine rahalle
Anonymous - 1. nov. 2019
Vaimoni arvostaa sitä todella paljon. Värähtelyt hidastuvat hieman ensimmäisen 15 minuutin jälkeen, mutta siihen asti ne olivat loistavia. Tuntuu hieman surulliselta, että sitä ei ole mahdollista ladata.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Siinä on hyvä (lähes) hiljainen tärinä. Ei kovin voimakas, mutta riittää pieneen ylimääräiseen nautintoon. Voidaan venyttää eri kokoisille ja näyttää todella söpöltä perhosmallin kanssa. Hyvä hinta 40 minuutista, jonka saat
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Herkullinen
Anonymous - 12. jul. 2018
Erittäin hyvä laatu ja onneksi erittäin joustava, jotta se sopii suureen penikseen. Värähtelijä on huippuluokkaa, yllättävän hyvä ja osuu juuri oikeaan useissa asennoissa. Ostamme varmasti yhden uudelleen
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimii hyvin
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hieno kokemus
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä, akku kestää odotettua kauemmin? Super hauska kokeilla, ei usko, että vibraattori osui aina juuri oikeaan - mutta luulen, että se saattaa vaatia vain vähän harjoittelua. Ehdottomasti suositeltava, jos olet aloittelija ja luulet haluavasi tutkia hieman?
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful