Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Max Passion Hamppuköysi Bondageen 10 m var 1

Max Passion Hamppuköysi Bondageen 10 m

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Laadukas Max Passion Hamppuköysi Bondageen sopii erinomaisesti sidontaleikeistä kiinnostuneille.

Köysi on 10 metriä pitkä ja sen avulla voit sitoa kumppanisi kädet, jalat ja mitä vielä keksittekään. Köyden avulla pääsette nauttimaan monenlaisista kiihottavista sidontakokemuksista.

Koska köysi on hamppua, sen pinta tuntuu karhealta ja epätasaiselta, mikä on monista todella kiihottavaa. Köysi voi jättää ihoon jälkiä, jotka kuitenkin häviävät pian käytön jälkeen.

Köysi on erittäin kestävää, joten sitä voi käyttää kerta toisensa jälkeen. Köysi sopii myös kokeneemmille käyttäjille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hamppuköysi
Peony - 27. sep. 2021
Perus köysi, sopii kevyeen sidontaan. Miellyttävä tuoksu.
Toimiva
Hellu - 21. feb. 2021
Köysi on toimiva, ainoita miinuksia on köydestä irtoava pieni ”pöly” ja köyden päädyt lähtevät purkautumaan. Ja jos kutisee herkästi kannattaa ostaa jotain muuta materiaalia, mutta muuten ajaa asiansa loustavasti!
Uuden kokeilua
Narttu - 12. feb. 2021
Hyvältä vaikuttaa, olisin toivonut käsittelyohjeita mukaan - köysi aavistuksen liian karheana teki jo kunnon jäljen ihoon.
Melko paksu köysi
Polly - 3. sep. 2020
Melko paksu köysi, sopi ihan mukavasti frog tie -sidontaan mutta pentagram harnessiin turhan paksu ja jäykkä
Miellyttävä köysi
Blend - 1. sep. 2020
Hyvä pituus, helposti leikattavissa pienempiinkin pätkiin. Aika karhea, päätin omani vielä käsitellä erikseen pehmeämmäksi. Hieman paksuhko köysi, sopii kuitenkin hyvin kun sidon miespuolista partneria.
Perfect for playtime
Wildcat - 30. may. 2018
The ropes are robust with a perfect length. This is ideal for people who do not mind a "rough" finish as it will rub (but not bruise) the skin. We are happy with this product
Suositeltu
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava köysi leikkimiseen sekä aloittelijoille että kokeneille. Onton ytimensä ansiosta se on hyvin kehoa vasten. Voi tietysti hyötyä käsittelystä ennen käyttöä, koska se on melko käsittelemätön köysi. Muuten, ilmoitetaan köyden ympärysmitta, ei halkaisija.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Loistava köysi!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on yksi suosikeista. Riittävän pitkä, jotta sitä voidaan käyttää erilaisiin jousitusvaihtoehtoihin. Mukava kitka ihoa vasten ja hieman raapiva tunne. Muista pitää sakset käden ulottuvilla, jos jokin menee pieleen. Pysy turvassa!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ei kaikille
Anonymous - 13. mar. 2024
Valitettavasti tämä ei ollut minulle köysi. Se ei todellakaan tunnu hyvältä. Minulla on useita köysiä, joista monet "repeävät" mukavasti, mutta tämä repeää väärällä tavalla. Ainoa positiivinen asia tässä köydessä on pituus, mutta käytän sitä kaikkeen muuhun kuin henkilön sitomiseen. Jos etsit "aitoa tuntumaa" ja haluat jättää silkkiköydet väliin, voit joko kokeilla muita köysiä täältä tai oikeasti investoida hieman kalliimpaan köysisarjaan joltain, joka tekee niitä käsityönä. Tuote on perverssi, kyllä, mutta kaikki riippuu aikomuksestasi. Minun bondage-työni on tarkoitettu sitomaan kumppanini, ei antamaan hänelle ekseemaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Paras kokemus!
Anonymous - 9. sep. 2019
Erittäin hyvä köysi, jossa on mukava kitka, jota kumppanini rakasti! Hyvä köysi sitoa ja joltain, joka on uusi kokemaan "kinky fantasioitaan", se oli jotain, joka antoi lisämausteen sängyssä! Erittäin hyvä laatu hyvään hintaan ja mukava tunne ihoa vasten. Myös täydellinen pituus sitoa molemmat jalat jalkoihin ja kädet kaulaan samaan aikaan!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful