Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Max Passion Multispeed Silver Kiihotinkuula var 1

Max Passion Multispeed Silver Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Max Passion Multispeed Silver Kiihotinkuula on kaukosäätimellä ohjattava värisevä kuula, jota voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Sujautettuasi kiihotinkuulan emättimeen, säädät (tai kumppanisi säätää) sen värinää helposti kaukosäätimen kautta. Värinätasot vaihtelevat erittäin pehmeistä voimakkaisiin.

Kiihotinkuula toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Muovinen ja huono värinä
Josefine - 28. oct. 2020
Ainoa hyvä puoli tässä vibraattorissa oli, että se oli helppokäyttöinen ja halpa, mutta valitettavasti se meni heti roskikseen. Värinä oli kauhea ja tuote oli hirveän muovinen.
0
Edullinen
J - 2. jun. 2020
Laatu on hinnan mukainen. Vibraattori oli erittäin tyydyttävä ;) Voin suositella tätä halpaa ja erittäin nautinnollista tuotetta :)
0
Helppo ja tuhma
polki - 6. feb. 2021
Sain tämän ystävältäni lahjaksi ja ajattelin: 'Hmmm, ei näytä niin jännittävältä', koska se on oikeastaan vain bullet johdolla - mutta olin väärässä! Tämän käyttömahdollisuuksia on ainakin enemmän kuin pelkällä bulletilla. Tuntuu myös, että voimaa on enemmän kuin tavallisissa bulleteissani. Kaukosäädin on helppokäyttöinen, eikä se ole niin herkkä. Olen kokeillut tuotteita, joissa värinätasot ovat liian kaukana toisistaan, joten siitä tulee yhtäkkiä tosi väkivaltaista – ei hyvä. Tällä sitä on helppo hallita ja se kasvaa vähitellen. Todella hauskaa käyttää tätä silmäsiteillä kumppanin kanssa ;)). Mutta hyvä myös yksin. Haluaisin muita värinäkuvioita, mutta muuten hintaansa nähden hyvä :).
0
Hintaansa nähden hyvä
Mig - 27. aug. 2018
Erittäin mukava lelu, todella hauska poikaystävän kanssa. Hieman harmi, että on johto, tai ettei johtoa ole enää..mutta muuten se on tosi kiva! Olisi voinut olla värinärytmejä, mutta hyvä niin kuin on :)
0
Tämä on täydellinen.
Maja - 4. aug. 2017
Poikaystäväni ja minä käytämme tätä usein, enkä rehellisesti sanottuna voi elää ilman. Se on todella hyvä, koska sitä voi käyttää, vaikkei haluaisi hurjaa värinävoimakkuutta, mutta se on myös erittäin hyvä, kun se on vahvimmalla asetuksella. Se on erittäin helppokäyttöinen ja suosittelen sitä ehdottomasti, jos haluaa hieman enemmän jännitystä seksielämään.
0
Hyvin hyväksytty muna!
Anonymous - 8. aug. 2017
Suosittelen lämpimästi tätä munaa, joka ei ole erityisen edistynyt, mutta johon kannattaa käyttää vähän rahaa. Se antaa mukavan värähtelyn, jota voidaan tehostaa ja laskea, jos haluat. Voidaan käyttää myös makuuhuoneen ulkopuolella, esimerkiksi elokuvateatterissa jne. hauskempia hetkiä varten. Se on kuitenkin melko kovaääninen tärinäääni, joten se ei ole niille, jotka haluavat olla täysin huomaamattomia;). Voi silti erittäin suositella! Haluan päästä edistyneemmäksi kokeiltuani tätä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tehokas hintaansa nähden.
Anonymous - 5. dec. 2019
Halpa muovi, josta ohjain on tehty, ja se, että muna oli hieman vinossa, laskivat odotuksiani, mutta se ei ollut suuri ongelma hintaansa nähden. Olin todella yllättynyt, kun laitoin sen päälle (se vaatii kaksi AA-paristoa, jotka eivät sisälly toimitukseen ja joista ilmoitetaan selvästi), koska se värisee kuin hullu. Se on myös melko hiljainen, alemmat nopeudet ovat tuskin kuultavissa, ja vaikka korkein nopeus on odotetusti kuultavissa, se ei ole mitään, joka kuuluisi toisesta huoneesta. Kuvittelen, että muna ei kestä kovin pitkään materiaalin laadun vuoksi, joten jos haluat jotain pitkäikäistä, on luultavasti parempia vaihtoehtoja. Jos kuitenkin haluat kokeilla sellaista nopeasti, se on erittäin edullinen, varsinkin 2 for 125 -kampanjan ansiosta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Siinä kaikki.
Anonymous - 13. mar. 2024
Aivan oikein! Kahden istunnon ajan... Sitten se katkesi (johto katkesi).... ... Jos se ei olisi mennyt rikki niin helposti, olisin ostanut sen uudelleen! Mutta ei...
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Vaimoni sanoo, että se toimii hienosti
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful