Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Max Passion Pehmustetut Käsiraudat var 1

Max Passion Pehmustetut Käsiraudat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Max Passion Pehmustetut Käsiraudat ovat hauska ja kiihottava lisä sänkyleikkeihin, kun haluat vangita kumppanisi mielenkiinnon.

Voit käyttää niitä sitoaksesi kumppanisi ranteet yhteen, tai kiinnittämään toisen ranteen sängynpäätyyn. Jos yhdistät ne silmäsiteen käyttöön, saatte leikistä vieläkin tuhmemman.

Pehmusteet tuntuvat miellyttäviltä ranteiden ympärillä, mutta voit myös irrottaa ne halutessasi. Rautojen mukana tulee kaksi avainta, mutta rautoja voi myös käyttää ilman lukitusta niiden sivussa olevalla mekanismilla.

Käsirautojen suurin mahdollinen halkaisija on 7 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Seksiraudat
Pupu - 31. jul. 2019
Naiselle sopivan kokoiset mutta miehelle hieman liian pienet niin puristaa. Mutta toimii toivotulla tavalla ;)
Kässiraudat
Mikaela - 14. aug. 2018
Hyvä keikka!
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä tai mukava
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kerran
Anonymous - 11. dec. 2019
Kumppanini ja minä käytimme näitä pienessä istunnossamme, ja meidän oli oltava hieman luovia, koska ne olivat hieman liian tiukat ranteilleni. Kiinnitimme kaksi paria, ja toinen osa kiinnitettiin sängyn reunaan ja toinen pieneen köyteen ranteeni ympärille, jotta ne pysyivät kunnolla. En saanut kättäni irti, ja käsiraudat kilisivät leikkisästi ja tiukasti. Kun kumppanini sai vihdoin purra ja nautinto muuttui äärimmäiseksi, käsiraudat todella koettelivat voimiaan, ja surullisin mielin heitettiin pyyhe sisään. Ketju oli vahva ja pehmuste piti, mutta pehmusteen ja ketjun välinen rengas kohtasi loppunsa. Tönimisen ja venyttelyn jälkeen rengas antoi periksi, ja käteni lensi niin nopeasti, että melkein löin itseäni kasvoihin. Silti on mainittava, että mikään osa ei katkennut, mitä me molemmat arvostamme. Tajusimme nopeasti, että venytetty rengas on terävä, joten pienet osat siitä jalkaan olisivat sattuneet kovasti. Johtopäätös on seuraava: Nämä käsiraudat sopivat ehkä parhaiten lievään bondageen ja kädet sidottuina yhteen edessä tai takana. Ei kiinnitettynä pylvästä tai vastaavaa vasten.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tyylikäs mutta huonolaatuinen
Anonymous - 9. apr. 2017
Ainoa kritiikkini on se, että lukko on monimutkainen, käsirautoja on vaikea sulkea, ja lukko aukeaa liian helposti. Se vain löystyy ja käsiraudat ovat auki. Sain ne perjantaina ja ongelmia oli heti, jo ennen käyttöä toiminnassa;)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Aloittelijan käsiraudat
Anonymous - 13. mar. 2024
Ne ovat todella mukavat ja pehmeät, mutta jos alat ponnistelemaan, lukko ponnahtaa joskus auki. Mutta ne ovat loistavat aloittelijan käsiraudat ja ne näyttävät hyvältä sängynpäädyssä ;-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Söpö ja tuhma
Anonymous - 13. mar. 2024
En ole vielä kokeillut, mutta innoissaan siitä :P
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Bad
Anonymous - 13. mar. 2024
Ne eivät toimi, vaan nousevat jatkuvasti
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Viihtyisyys
Anonymous - 13. mar. 2024
Ne tekevät siitä hauskaa sängyssä ja pitävät hyvin, käyttivät niitä lahjaksi ja hän ei valita niistä, että ne istuvat hyvin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful