Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Max Passion Sensual Sparkle Vibe Dildovibraattori var 1

Max Passion Sensual Sparkle Vibe Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Max Passion Sensual Sparkle Vibe Dildovibraattori tarjoaa nautinnollista vaginaalista stimulaatiota.

Tämän leikkisän dildovibraattorin sisään asetettava pituus on 14,5 cm ja halkaisijaltaan se on 3,3 cm leveimmästä kohdastaan. Se sopii mainiosti aloittelijaystävällistä vibraattoria kaipaavalle.

Varren sisällä on kova ydin, joka on päällystetty pehmeällä materiaalilla. Pintaa koristaa selkeästi erottuva terska sekä erilaiset stimuloivat juomut ja nystyrät, jotka hemmottelevat sinua sisäisesti.

Nautinto saa aivan uuden ulottuvuuden, kun käynnistät portaattomasti säädettävän värinän kääntämällä vibraattorin pohjaa. Voit leikkiä niin hellällä kuin tehokkaallakin värinällä.

Sensual Sparkle Vibe on valmistettu ftalaatittomasta ja lateksittomasta TPR:stä ja ABS-muovista. Vibraattori toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Super täydellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Rakastan tätä tiettyä mallia, koska se kutittaa, kun käytät sitä Sinun ei tarvitse olla sen sisällä, jotta voit tulla, se on täydellinen niille, joiden on vaikea tulla, kun se on vain ulkopuolella, joten se kutittaa ylimääräistä, kun vaihdat värähtelyjen välillä Mutta se on hienoa seksin aikana, voit antaa sen kulkea häpyhuulten välissä, kun sinulla on seksiä, se kiihottaa sinua, mutta kumppanisi kanssa nautimme siitä
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hintaansa ja keskikokoonsa nähden loistava!
Anonymous - 5. jan. 2020
Hintaansa nähden se on loistava. Läpinäkyvä osa on vibraattoriin kiinnitetty holkki, joka on helppo irrottaa ja puhdistaa, mikä on plussaa, kun se ei ole vedenpitävä! (Kuvittelen, että voit myös vaihtaa holkin, jos haluat) Värähtelyt ovat voimakkaita, mutta nuppia voi olla vaikea säätää, kun käsissä on voiteluainetta. Se on hyvä ulko- ja sisäpuolelta, mutta se voi tuntua hieman liian "jäykältä", koska vibraattoriosa on niin pitkä. Valitettavasti se kerää melko helposti nukkaa, jos jätät sen sänkyyn käytön aikana, ja sitä on myös säilytettävä jossakin, josta ei lähde nukkaa. Se on keskikokoinen kalu eikä liian "valtava" dildo, mikä sopii minulle hyvin!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful