Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Me2 Rumbler Värisevä Dildo Valjailla var 1

Me2 Rumbler Värisevä Dildo Valjailla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nyt voit kutsua kumppanisi kuumiin strap-on -seikkailuihin Me2 Rumbler -valjasdildovibraattorin avulla.

Me2 Rumbler on semirealistinen dildo, jonka varressa ja tyvessä on omat moottorinsa. Niiden avulla pääsette molemmat nauttimaan 10 värinäasetuksesta leikin aikana.

Lisäksi saat säädettävät, joustavat silikonivaljaat, joiden vyötärönympärys on enintään 132 cm. Halutessanne voitte myös kiinnittää dildovibraattorin suosikkivaljaisiinne tai nauttia siitä vaginaalisesti tai anaalisesti sellaisenaan.

Me2 Rumbler on vesitiivis ja ladattava, ja se muistaa viimeisimmän asetuksenne, joten voitte aloittaa siitä mikä tuntui viimeksi parhaalta.

Dildovibraattorin koko on sopivan maltillinen. Se on pituudeltaan 16,5 cm ja halkaisijaltaan enintään 3,7 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Toimiva
Bruce - 18. apr. 2022
Tosi hyvä. Ainoa miinus silikoniremmeistä joiden kiristäminen on hankalaa ja hidasta. Ne kannattaa räpeltää oikealle kireydelle jo ennen kuin tilanne käy kuumana, koska se kyllä latistaa himot kun niiden kanssa yrittää ähertää.
Nice
Tantta - 8. sep. 2021
Hyvä tuote ja mukavan näkönen!
Hyvät setit
Pena - 24. apr. 2020
Heteropariskunnalla oikein mieluisa hankinta. Dildo on jämäkkä sekä riittävän iso pepputouhuihin, en ole koskaan ennen saanut pelkästään eturauhasta stimuloimalla orgasmia, mutta tämä laite mahdollisti sen. Värinätaajuuksia on useita ja tupla vibraattori antaa molemminpuolisen nautinnon. Lisäksi remmit ovat mukavat, joustavat, helppo pestä sekä eivät löysty käytössä. Erinomainen valinta kokeilunhaluisille.
Ok
X95 - 22. may. 2020
Ei suositella lyhyille ihmisille, remmit oli vaikea kiristää!
0
Suosittelen
X - 13. apr. 2019
Ostin tämän minulle ja naiselleni ja olen käyttänyt sitä muutaman kerran, toistaiseksi hän on erittäin tyytyväinen. Hyvä pituus, melko helppokäyttöinen, erittäin hyvä värinä. Voin ehdottomasti suositella sitä! Mutta olisin halunnut lukea yksityiskohtaisemmat ohjeet. Ja huomioi, että jos makaat alla ja hän istuu päällä, värinä alkaa ja sammuu tahattomasti. Lisäksi minulla on vähän vaikeuksia sijoittaa dildoa parhaan mahdollisen nautinnon saavuttamiseksi antavana osapuolena; Ehkä muutama lisäyritys voi ratkaista ongelman.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful