Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Medintim Active 3 Erection System var 1

Medintim Active 3 Erection System

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Medintim Active 3 Erection System on kokonaisvaltainen setti, jonka avulla saat lisää puhtia erektioosi. Se sisältää automaattisen penispumpun, monta erikokoista penisrengasta ja tuubin liukuvoidetta, jotka yhdessä auttavat sinua saavuttamaan (ja pitämään yllä) tuhdin ja rehvakkaan erektion.

Automaattinen penispumppu luo alipaineen, joka saa aikaan ihmeitä! Päästäksesi alkuun valitse itsellesi sopivan kokoinen rengas. Kiinnitä siniset rengasasettimet ja kartiomallinen kärki pumppuun, sivele hieman liukuvoidetta ja liu'uta valitsemasi rengas asettimeen kartion avulla.

Irrota kartio ja sujauta peniksesi läpikuultavaan sylinteriin, paina automaattisen pumpun nappia ja katso, kuinka paisuvaiskudoksesi täyttyy verellä ja nostattaa peniksesi alipaineen avulla ryhdikkäästi ojoon.

Kun olet saavuttanut seisokin, pidät sen yllä penisrenkaan avulla. Kun sylinteri on vielä paikoillaan sujauta rengas asettimesta peniksen tyveen ja vedä penis ulos sylinteristä.

Nyt kun pituus, halkaisija ja jämäkkyys ovat kohdillaan, voit nauttia siitä joko omassa seurassasi tai kumppanin kanssa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful