TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Hyvä hinta
Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori var 1

Mega-Bator Pussy Pyörivä Masturbaattori

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

149,00 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV
Sinful Seksilelun Huoltojauhe 150 g
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Jos haluat täyden tyydytyksen tekemättä itse mitään, Mega-Bator Pussy -masturbaattori on juuri oikea valinta. Toisin kuin mikään muu markkinoilla oleva masturbaattori, sen moottori tuottaa sekä pyörivää että edestakaisin hierovaa liikettä kunnes saavutat kliimaksin, eikä sinun tarvitse muuta kuin nauttia.

Masturbaattorin holkki on pehmeä ja muotoiltu kiihottamaan sinua laitteen liikkeen tahdissa. Voit säätää laitteen viittä pyörimisnopeutta ja kymmentä rytmiä helposti tyvessä olevien painikkeiden avulla. Painikkeissa on LED-valaisimet, joten niitä on helppo käyttää myös pimeässä.

Laitteen mukana tulee teline, jonka pohja toimii imukuppina. Voit kiinnittää sen miltei mihin tahansa tasaiseen pintaan ja käyttää siten laitetta täysin ilman käsiä. Voit myös liittää mobiililaitteesi telineessä olevaan pidikkeeseen, jos kaipaat inspiroivaa visuaalista stimulaatiota samalla kun masturbaattori hyväilee sinua.

Mega-Bator Pussyn moottori on erittäin tehokas, ja sen sisällä on magneetti, joka pitää muoviputken paikallaan. Käytön jälkeen putki on helppo irrottaa puhdistusta varten. Muoviputki on syvyydeltään n. 10 cm holkin ollessa kasassa. Holkin halkaisija on n. 4 cm, ja sen emättimen muotoinen suuaukko on joustava. Masturbaattori on vesitiivis, joten voit ottaa sen huoletta suihkuun mukaan.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta Mega-Batorin kanssa.

Käytön jälkeen voit ottaa holkin ulos masturbaattorista ja pestä sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella.

Lataat Mega-Batorin helposti mukana tulevalla USB-johdolla.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful