Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Metal Wörx Penishäkki var 1

Metal Wörx Penishäkki

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Metal Wörx -penishäkki on kiillotetusta teräksestä valmistettu kestävä ja tyylikäs siveysvyö. Se sopii täydellisesti kiihottaviin alistusleikkeihin. Ylellinen ja tukeva penishäkki kestää hyvin käyttöä ja näyttää upealta päällä.

Peniksen juureen asetettava rengas on jo itsessään painava ja tukevaa tekoa. Penishäkki lukitaan paikalleen metallisella riippulukolla. Pakkauksessa on kaksi lukkoon sopivaa avainta.

Renkaan halkaisija on n. 5,2 cm (sisähalkaisija 4,8 cm). Penishäkin pituus on n. 9 cm pitkä. Siveysvyö on pakattu tyylikkääseen metallilaatikkoon.

Näin käytät Metal Wörx -siveysvyötä:

- Vie penis ja kivekset renkaan läpi ja kiinnitä rengas niiden tyveen. - Aseta penis häkkiin. - Lukitse häkki kiinni renkaaseen riippulukon avulla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
puristin
Anonymous - 13. mar. 2024
Vaimoni antoi minulle Metal Worx -penishäkin. Olen kokeillut sitä muutaman kerran, mutta en pidä sitä mukavana. Kun laitat sen päälle, on lähes mahdotonta välttää kivespussin jäämistä kiinni alapuolella olevaan saranaan. Kun häkki on paikallaan peniksen päällä ja rengas laitetaan päälle, peniksen iho jää kiinni yläosaan, käytön aikana rengas aukeaa ja sulkeutuu ja häkki liikkuu suhteessa renkaaseen, niin että lyhyen ajan kuluttua penis on täynnä viiltojälkiä ja haavoja.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Se nipistää.
Anonymous - 13. mar. 2024
Metal Worx Penis Cage on penishäkki, jossa on raskas penisrengas, joka on saranoitu alareunasta, sekä raskas ja hieno häkki, joka kierretään renkaassa olevan tapin päälle ja lukitaan. Kokemukseni mukaan penisrenkaan ja häkin huono istuvuus tarkoittaa, että rengas aukeaa hieman ja peniksen iho jää kiinni häkkiin. Renkaan alapuolella oleva sarana aukeaa samalla, jolloin kivespussin alla oleva iho jää kiinni. Myös häkki liikkuu renkaaseen nähden ja leikkaa ihoa. Renkaan tappi ja häkissä oleva reikä sopivat huonosti yhteen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Lähes täydellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastinen häkki, valtavan jännittävä ja vangitseva. Toivoisin vain hieman suurempaa halkaisijaa renkaalle, koska minun on lähes mahdotonta saada sitä kiinni. Olen suurella vaivalla ja avulla saanut sen puristettua pari kertaa ja sitten se on ollut fantastinen, mutta lyhytikäinen. Koska se puristaa liian kovaa (verenkierto pysähtyy liikaa). Olen kuitenkin karkeasti varustautunut joten normaalipaksuiselle se on varmaan siistein häkki mitä on olemassa
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tyylikäs mutta epäkäytännöllinen
Anonymous - 9. sep. 2018
Hyvä häkki niille, jotka haluavat käyttää sitä vain lyhyitä aikoja, mutta ei optimaalinen pitkäaikaiseen käyttöön. Tyylikäs ja tukeva, mutta hieman outo istuvuus. Suurin haittapuoli on se, että iho puristuu helposti häkin ja renkaan väliseen lenkkiin, koska se on hieman löysä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Voimattomuus!
Anonymous - 13. mar. 2024
Siveyshäkki on varmaan äärimmäinen voimankäyttöväline! Paljon tilaa leikkiä. Häkki on uskomattoman hyvin tehty, kauniisti suunniteltu ja jo pelkkä paino viestii laadusta. Se yksinkertaisesti näyttää hyvältä! Häkki koostuu kahdesta osasta, renkaasta, joka sulkeutuu peniksen tyven ympärille (alareunassa on sarana) ja itse häkistä. Se on helppo asentaa, koska rengasosan voi avata, joten kivespussin ei tarvitse mennä pienen renkaan läpi. Se voidaan asentaa vain täysin löysässä tilassa! Itsehillintä, itsehillintä, itsehillintä! :-) Vaikka muotoilu saa kalun erottumaan suoraan, se voidaan piilottaa tavallisiin housuihin tiukkojen alushousujen tai esimerkiksi pyöräilyhousujen avulla. Sinun tarvitsee vain "vain" pakottaa koko vehje sivuun. Tätä suositellaan kuitenkin vain lyhyeksi ajaksi, sillä rengas voi puristaa ihoa (sekä ylä- että alapuolelta) kävellessä, mutta myös muussa karkeassa käsittelyssä. Mielestäni markkinoiden komein häkki, mutta ei varmaankaan paras pitkäaikaiseen käyttöön.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kinky lisä kokoelmaan
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hieno muotoilu ja laadukas toteutus. Kaunis katsella ja käyttää. Toisin kuin CB6000 Crom (katso arvosteluni), sitä voidaan käyttää myös emättimen tai peräaukon aktiiviseen tunkeutumiseen. Muista käyttää runsaasti liukuvoidetta täydellisen kokemuksen saamiseksi. Mukana tuleva kuljetuslaatikko on siisti - mutta se, että riippulukko ei ole hyvä, vähentää hieman arvosanaa. Ostin uuden laadukkaan lukon ja kaikki on täydellistä. Voidaan käyttää myös numerolukkojen kanssa (katso arvosteluni). Olen samaa mieltä Henrikin arvostelun kanssa, mutta "puristuksen" voi välttää, jos pitää uroksen täysin puhtaana ja varmistaa, että rengas pääsee liikkumaan vapaasti kiinnitettäessä. Ulkonäkö on vielä parempi, kun häkki on ollut päällä pari päivää, jolloin sisältö alkaa todella painua sisään. Kirjoitan tätä suositusta katsellessani, kun mieheni käyttää CB6000 Cromia ja vieraileva herrasmies tätä Metal Worx -häkkiä. On vaikea päättää, kumpi näistä kahdesta häkistä on perverssimpi, mutta molemmat ovat hienoja katsella ja leikkiä niillä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Lopullinen voima
Anonymous - 10. oct. 2013
Mukava muotoilu, tukeva rakenne, mukana tuleva lukko on hieman pieni, mutta sopivan lukon löytäminen ei ole vaikeaa. Se on helppo puhdistaa. Säilytyskotelo on loistava. Perimmäinen valta mieheen. Vuorokauden kuluttua tuntee sen olevan päällä, varsinkin jos on kiihottunut. 48 tunnin kuluttua olet valmis räjähtämään, mutta rakkaita ei ole. Sitä on mahdotonta ottaa pois purkamatta sitä, joten avain on sen kantajalla. Sitä ei ole helppo piilottaa, kun se on päällään, mutta se onnistuu, ja se saattaa helistä hieman kävellessäsi. Mutta niin voi tehdä myös avainsarja. Jos käytät sitä pitkään, on hyvä käyttää liukuvoidetta ja leikata hiukset. Ei ole ongelma mennä suihkuun tai kylpyyn sen kanssa. Tämä on ensimmäinen kokeilemamme, joten meillä ei ole paljon kokemusta häkkyröistä, mutta se toimii!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Chained
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvää työtä, paitsi että koottuna siinä on hyvin terävät reunat sisäpuolella, ja siinä olisi ehkä voinut olla samat pyöristetyt reunat kuin ulkopuolella. Vaimolla on vähän hauskaa kiusata minua :-) Kaiken kaikkiaan hyvä tuote, joka saa tylsätkin tytöt vähän heräämään, koska kromattu yksilö, jonka lelu on lukittu pois ;-) kokeile ja katso, jos ei sovi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful