Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
MiaMaxx Hand Held Thruster Sex Machine var 1

MiaMaxx Hand Held Thruster Sex Machine

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos seksikoneet ovat sinun juttusi, mutta useimmat niistä ovat turhan kookkaita, MiaMaxx Hand Held Thruster Sex Machine on sinua varten. Se simuloi miehen työntöjä yhdynnän aikana tehokkaasti ja nautinnollisesti.

MiaMaxx muistuttaa muotoilultaan klassista dildovibraattoria, mutta vain yhden painikkeen painalluksella se työntyy peräti n. 7,6 cm:n syvyyteen ja aloittaa herkullisen sisään-ulos-liikkeen.

Voit valita peräti seitsemästä värinäasetuksesta ja kolmesta nopeudesta, joten löydät niistä takuulla oman suosikkisi. MiaMaxxin mukana saat sileän dildopään, mutta siihen on saatavilla myös muunlaisia päitä, jotka saa helposti vaihdettua kädensijaan.

Nauti siitä yksin tai anna se kumppanisi käsiin, jolloin hän voi tyydyttää sinut MiaMaxxin avulla. Se on ergonomisesti muotoiltu, helppokäyttöinen ja ladattava, joten se on aina valmis kun sinäkin olet. Valmistettu silkinpehmeästä silikonista.

MiaMaxxin sisään asetettava pituus on 12,7 cm ja halkaisijaltaan se on 4,3 cm leveimmästä kohdastaan. Sen kokonaispituus on 28 cm.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful