Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mister B Fucktools Nailing Nick Dildo 18 cm var 1

Mister B Fucktools Nailing Nick Dildo 18 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tekisikö mieli mustaa ja kinkyä? Siinä tapauksessa Vac-U-Lock -yhteensopiva, 18 cm:n mittainen Mister B Fucktools Nailing Nick Dildo on erinomainen valinta leikkikaveriksi.

Tämä upea dildo on muotoiltu todella aidonkaltaiseksi selkeästi erottuvine terskoineen, pullistelevine suonineen ja tyven kiveksineen, joten se tarjoaa erittäin luonnollisen käyttökokemuksen.

Nailing Nick sopii niin vaginaaliseen kuin anaaliseksiinkin, joten se täyttää kaikki toiveesi. Luonnollisen pituinen dildo on paksuudeltaan varsin täyttävä käytössä.

Dildossa on irrotettava, tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, joka sopii mainiosti strap-on -seksiin kun kiinnität dildon valjaisiin tai uudeksi suosikiksenne omaan F-Machine -seksikoneeseenne.

Ihanan pehmeästä PVC:stä valmistetun dildon halkaisija on jopa 4,9 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kiihkeä tapaus
Aalborgpar - 20. jan. 2019
Olin kokeillut meille toista isompaa straponia, mutta olin luultavasti yliarvioinut tilanteen. Toisaalta tämä on hyvän kokoinen, joten sen voi tuntea vielä jonkin ajan kuluttua, kaunis muotoilu ja hyvä laatu. Erinomainen hieman kokeneelle straponin käyttäjälle, joka haluaa tuntea olevansa kiinni.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful