Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm var 1

Mister B Fucktools Welding Will Dildo 26 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tekeekö mieli tosi kookasta? Mister B Fucktools Welding Will Dildo on pituudeltaan huimat 26 cm ja lisäksi Vac-U-Lock -yhteensopiva.

Upea, musta dildo on muotoiltu kuin aito, kookas asia, joten siitä löytyy selkeästi erottuva terska, varren pullottavat suonet ja kookkaat kivekset.

Welding Will voi ottaa sinut niin vaginaalisesti kuin anaalisestikin, joten sen avulla toteutat villeimmätkin fantasiasi. Nauti sen huikeasta pituudesta ja paksuudesta.

Dildossa on irrotettava, tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, joka sopii niin strap-on -käyttöön kuin kinkyksi mausteeksi F-Machine -seksikoneeseenne.

Dildo on valmistettu miellyttävän pehmeästä PVC:stä ja sen halkaisija on jopa 7,6 cm, joten se sopii parhaiten kokeneille käyttäjille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Iso
Suihkija - 30. nov. 2020
Todella hyvä , liukas, imukuppi pitävä, saa eturauhasen sykkimään! Todella hyvä!
Jytky
Mari - 28. nov. 2018
Aika hurja dildo, vaikeuksia saada mahtumaan sisälle ;) mutta täyttää kyllä kaikki sopukat. Aika painava.
Anaalivenytys, täältä tullaan!
HoneyBunny - 22. jul. 2021
· Kuten muut arvostelijat aivan oikein kirjoittavat, se on SUURI - jopa kokeneemmalle! - melkein kuin 1,5 litran Cola-pullo kooltaan ja painoltaan. (Aloittelijoille se on täysin hyödytön.) · Olen samaa mieltä "CBT guyn" kanssa sen edun suhteen, että se on (suhteellisen!) ohut alussa ja vähitellen leveämpi, koska se tekee siitä erinomaisen anaaliseen venyttelyyn ja harjoitteluun <3 · Kuten kaikki muukin PVC, se on hieman muovimaista, mutta tässä suuruudessa materiaalilla ei ole väliä... (Se on koko ja voitelu!) · Ostin sen anaalisen venyttelyyn ja se tekee juuri sen, mitä sen pitääkin.
0
Suosikkidildoni
CBT guy - 12. feb. 2021
Tämä on nyt suosikkidildoni. Etuna on, ettei se ole kovin paksu ylhäältä, joten se nousee helposti, minä/me annamme sen sitten vain mennä hiljaa, kunnes se on pohjassa. Se on voideltuna mukavan sileä ja sopii peggingiin. (muista ostaa sellainen vyö, johon sen voi kiinnittää?
0
Iso, pehmeä ja vakaa
H - 7. feb. 2019
Todella hyvä :D Mukavan pehmeä ilman, että se muuttuu epävakaaksi.
0
Fantastinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvällä lämmittelyllä tämä sopii erinomaisesti anaalikäyttöön!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Solid kuten kuvattu
Anonymous - 11. jun. 2020
Tämä on todella massiivinen Miellyttävän pehmeä Kokeillut sitä kerran, ja todella täytyy työskennellä tämän hallitsemiseksi Hyvällä ajalla ja paljon liukua voi mennä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Todella iso, raskas ja karkea
Anonymous - 13. mar. 2024
Tukeva ja karkea. Ei aloittelijoille. Sileä. Ei olisi haitannut, jos olisi ollut selkeämmät suonet, mutta silti todella hyvä dildo.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Suurin dildo, jonka olen koskaan nähnyt!
Anonymous - 6. aug. 2017
Valitettavasti materiaalin tympeä haju, joka tuskin häviää puhdistuksen jälkeen. Tahmea pinta, joka tekee siitä vähemmän houkuttelevan koskettaa. Sen etuna on, että se on niin suuri, että se voi olla hyvä valmistelu nyrkkisessiota varten, jos olet hieman vaikeasti venytettävä. Samaa mieltä kuin Håkan edellä olevassa arvostelussa että se voisi olla hieman suonikas se olisi antanut sille kuumemman ilmeen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tukeva
Anonymous - 13. mar. 2024
On Suuri! Niin fantastisen suuri
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful