Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mister B Vac Rack Alipainesänky var 1

Yhteenveto

Mister B Vac Rack Alipainesänky muuttaa makuuhuoneesi ultimaattiseksi fetissileikkikentäksi.

Ryömi kahden laadukkaan lateksikerroksen väliin, anna kumppanisi imeä ilma pois sängyn sisältä käyttämällä imuria apuna ja nauti todella intensiivisestä, kaiken muun poissulkevasta tuntemuksesta.

Maatessasi lukittuna paikoillesi tällä täysin ainutlaatuisella tavalla, olet todellakin kumppanisi armoilla, jolloin kaikki aistisi terävöityvät.

Kaikki kosketukset lateksikerrosten läpi tuntuvat voimakkaammilta kuin koskaan aiemmin. Intiimialueella olevan aukon läpi kumppanisi voi kiihottaa sinut ennenkokemattoman voimakkaisiin orgasmeihin, sukupuolestasi riippumatta.

Imuria lukuun ottamatta tämä setti sisältää kaiken mitä tarvitsette sen käyttämiseksi. Tätä kiihottavampia fetissileikkejä saa hakea! Alipainesängyssä on ilma-aukko sekä erillinen putki, joka pitää huolen hapen kulusta.

TÄRKEÄÄ: Alipainesänky on erittäin intensiivinen fetissilelu. Tutustu sen käyttöohjeisiin huolellisesti ennen kuin otat sen käyttöön ja noudata kaikkia turvallisuusohjeita.

Sisäkorvan suojaamiseksi alipainesängyn kanssa on aina käytettävä korvatulppia ja lateksinaamiota (molemmat tulevat mukana).

Älä KOSKAAN jätä ketään alipainesängyn sisälle valvomatta. Sopikaa turvasanasta ennen sängyn käyttöönottoa, jotta leikki on turvallista ja nautinnollista teille molemmille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyvä tuote!
Oscar - 4. sep. 2020
Testasimme tätä mieheni kanssa ja olimme erittäin tyytyväisiä! Sairaan kinky ja antaa maailman suurimman adrenaliinihyöyn, anna kumppanisi hyväillä itseäsi, kun olet korkealaatuisen lateksin ympäröimä. Muista tyhjentää pölynimuripussi; meillä pölyrotat vierailivat sisällä <3
0
Loistava tuote.
Anonymous - 13. mar. 2024
Aivan kuten odotettiin, kaikki luokat. Ajattelin tätä ostoa pidempään, ainoa valitukseni on, että se ei tapahtunut aikaisemmin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Amazing
Anonymous - 11. aug. 2022
Loistava tuote hyvin tehty ja pakattu. Rakastan sen käyttöä. Asiakaspalvelun apu on myös vertaansa vailla. Hanki yksi. Et tule katumaan.
Konekäännös sivustolta sinful.co.uk
Kinky lelut
Anonymous - 10. jul. 2021
Hurja kokemus maata tällaisessa tyhjiöpedissä... mutta melko ärsyttävää, että imurin on oltava käynnissä koko ajan, jotta rokotus säilyy. Lateksi on uskomattoman mukavaa ja pehmeää, mutta vetoketju olisi voitu uhrata parempaan laatuun, se on selvästi surkea ja erittäin vaikea avata ja sulkea, ja se on tehtävä äärimmäisen varovaisesti, jotta se ei vahingoitu.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Mister B Vac Rack Alipainesänky

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful