TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Bondage & Sidonta

Sytyttekö bondagesta ja tuhmista sidontaleikeistä? Siinä tapauksessa olette tulleet oikeaan paikkaan, sillä Sinful.fi:stä löydätte laajan valikoiman sidontavälineitä nautinnollisiin leikkeihin. Bondage on äärimmäisen kiihottava seksileikkien muoto, jossa voit ottaa kumppanisi nautinnon täysin hallintaasi. Riippumatta siitä, nautitteko eniten käsiraudoista, kahleista, köysistä tai jostain aivan muusta, meiltä löydätte takuulla juuri teille sopivat tuotteet.

Myydyimmät tuotteet

Bondage - kiihottavat (sidonta)leikit makuuhuoneessa

Mitä on bondage?

Monet ihmiset eivät halua luopua tilanteen hallinnasta, edes makuuhuoneessa. Ja se on sääli, sillä antautuminen toisen hallintaan voi olla uskomattoman kiihottava ja tuhma kokemus. Bondagen avulla saat mahdollisuuden luovuttaa itsesi (tai osan itsestäsi) kokonaan kumppanisi hallintaan. Vaihtoehtoisesti voit myös omaksua dominoivan roolin bondagen aikana. Silloin et menetä kontrollia, vaan otat sen omiin käsiisi. Voit kiihottaa, kiusata ja piinata kumppaniasi niin paljon kuin haluat - kunhan siitä kaikesta on sovittu etukäteen. Kontrollista luopuminen tai sen hallintaan ottaminen voi olla uskomattoman nautinnollinen kokemus, mutta sen on aina perustuttava yhteisymmärrykseen.

Yksinkertaistettuna bondage tarkoittaa seksuaalista leikkiä, jossa toinen osapuolista sidotaan tai häneltä jollain muulla tavalla riistetään hallinta. Jotkut yhdistävät bondagen myös alistamiseen, mutta bondagea on myös esim. käsien tai silmien sitominen ilman että leikkiin liittyy varsinaista alistamista tai orja/valtias (tai valtiatar) -ulottuvuutta. Riippumatta siitä millaisesta bondagesta on kyse, löytyy markkinoilta monenlaisia bondage-välineitä, joiden avulla leikeistä saa vielä nautittavampia.

Bondagen avulla saat aistillisemman ja tuhmemman seksielämän

Bondagessa kontrolli näyttelee pääosaa, mutta siinä on kyse pitkälti myös aisteista. Meillä ihmisillä on viisi aistia, joiden kautta me vastaanotamme ympäristömme ärsykkeitä: näkö-, kuulo-, maku-, haju- ja tuntoaisti. Kun yksi näistä aisteista estyy tavalla tai toisella, muut niistä vahvistuvat korvaamaan menetystä. Kun kokeilet bondagea, pääset myös leikkimään aisteilla. Silmät peittämällä näköaisti estyy, ja erilaisilla bondage-välineillä voi esim. estää kuuloaistin käytön väliaikaisesti.

Tullessaan sidotuksi ihminen menettää osan tuntoaististaan. Käytämme käsiämme paljon tunnustelemiseen, ja kun ne ovatkin yhtäkkiä pois pelistä, tulevat vartalon muut alueet voimakkaammin esille. Kun silmät ja kädet ovat sidottuina, kosketukset, äänet, maut ja hajut tuntuvat voimakkaammilta kuin normaalisti. Kokemus on parhaimmillaan äärimmäisen stimuloiva ja kiihottava, eikä sitä kannata jättää väliin. Bondage on täysin vaaratonta silloin kun se toteutetaan oikein, ja sinä ja kumppanisi voitte itse päättää leikin intensiteetin ja käytetyt välineet. Tärkeintä on tutustua siihen avoimin mielin, sillä bondagen avulla saatte varmasti uuden, kiihkeän ulottuvuuden seksielämäänne.

Bondage-tarvikkeita jokaiseen makuun

Verkkokaupastamme löydätte laajan valikoiman bondage-tarvikkeita. Meiltä löytyy jotain jokaiselle ja kaikenlaisiin tarpeisiin. Jos olette aloittelijoita ja haluatte päästä alkuun, voitte kokeilla ensimmäiseksi vaikka silmäsidettä ja pehmeitä käsikahleita. Ne tuntuvat miellyttäviltä ranteiden ympärillä eivätkä jätä jälkiä. Jos taas olette valmiita viemään leikin askelta pitemmälle, käsiraudat, sidontasetit ja vaikkapa erilaiset levitystangot rajoittavat subin liikkeitä entisestään.

Jos taas olette jo konkareita ja haluatte kokeilla jotain vähän hardcorempaa, löytyy meiltä niin suukapuloita, body harnesses -valjaita kuin kaulapantojakin, joita voitte käyttää kinkyyn SM-leikkiin, jossa toinen dominoi toisen antautuessa. Jos valinnanvaikeus iskee ettekä osaa päättää mitä hankkia, voitte aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme valitsemaan juuri teille sopivat tuotteet. Riippumatta siitä mihin tuotteisiin lopulta päädytte, bondagesta on varmasti teille suurta iloa. Saatte sen avulla kiihottavan ja kinkyn lisän makuuhuoneleikkeihin, ja mikä sen mukavampaa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful