Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mjuze Angel Langaton Kiihotinkuula var 1

Mjuze Angel Langaton Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Mjuze Angel Langaton Kiihotinkuula on erinomainen lisä kiihottaviin parileikkeihin.

Anna kaukosäädin kumppanisi haltuun ja nauti ihanasta sisäisestä stimulaatiosta kiihotinkuulan väristessä emättimessäsi.

Vesitiivis kuula on miellyttävän täyttävä, joten se pysyy hyvin paikallaan ja sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Valitse sen 10 värinäasetuksesta mielesi mukaan.

Angel-kiihotinkuula toimii 2 x AAA-paristolla ja langaton kaukosäädin puolestaan A27-nappiparistolla. Saat kaikki tarvittavat paristot pakkauksen mukana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettynyt
Butterfly - 31. jul. 2021
Olin valtavan pettynyt ... en uskonut sen olevan hiljainen tai tekevän mitään hienoa, olin odottanut täysin erilaista kokemusta.
0
Ihana
R - 15. mar. 2021
Odotettua parempi, rakastan sitä ehdottomasti! Siinä on voimakkaat värinät ja se on suhteellisen hiljainen, joten jos olet hieman outo, voit ottaa sen mukaasi kaupunkiin;)
0
Fantastinen
JG - 8. sep. 2020
Olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka hiljainen tämä tuote lopulta on, pelkäsin, että sen kuulisi, kun sitä käytetään, mutta ei todellakaan. Se joustaa juuri oikeissa paikoissa ja tarjoaa suurta nautintoa, kannattaa ehdottomasti käyttää myös kodin ulkopuolella.
0
Herätys
The lustful - 10. aug. 2020
Ostin tämän ensimmäiseksi leluksi 40-vuotiaana. Ostin sen röyhkeäksi jatkeeksi muuten normaalille suhteelle mieheni kanssa, ajattelin. Mutta nyt olen huomannut, että seksi noin kerran kuukaudessa on aivan liian vähän tarpeisiini. Tämä tuhma setti on auttanut minua avaamaan silmäni hyvälle esileikille sekä miehen kanssa että ilman. Tämä on hyvin harkittu ja siinä on seksikäs viimeistely sekä erilaisia värinäkuvioita, jotka antavat erilaisia tuloksia mielialan mukaan. Kaukosäädin helpottaa ylös- ja alanuolinäppäimillä ja hätäkatkaisimella, jos nautinto pysähtyy äkillisesti, mahdollisesti kumppanisi rangaistuksena, jolloin tulee nälkä saada lisää. Se on hyvän kokoinen ja siinä on päässä naru, joka helpottaa munan sieppaamista uudelleen työnnettäessä sekä vaginaalisesti että anaalisesti. Henkilökohtaisesti käytän parhaiten tuhmia värähtelyjä klitorikseen, jotka tekevät minut megamäräksi noin 20 sekunnissa, kuten myös penetraatio on minulle parempi pitkällä aikavälillä. Mutta tämä on erittäin hyvä ostos ja suosittelen ehdottomasti tätä munaa kaikille niille, joille tämä rakkauspeli on uusi, ja kokeneemmille. Tämä on merkinnyt sitä, että olen jo tilannut dildon piristämään asioita, kun olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin tämän mestariteoksen myötä. Mutta muna pysyy valikoimassani ja sitä voi helposti käyttää matkadildona/vibraattorina... Äiti tykkää.
0
Hieno
M - 25. jul. 2019
Odotetun kaltainen. Todella fiksua, että kaukosäädin on hieman "hillitty" ja että voi työntää levyn painikkeiden päälle, jotta ei pääse painamaan.
0
Sopii hyvin 1/2 päiväksi.
Anonymous - 12. nov. 2018
Toiminut hienosti ja hyvällä kantamalla, kunnes se alkoi elää omaa elämäänsä ja meni vain päälle, mutta ei enää pois päältä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kiva lelu
Anonymous - 10. jan. 2021
Super cool tuote - mutta valitettavasti on ongelmia saada se toimimaan useammin kuin kerran. Ensimmäinen on vaihdettu, koska kaukosäädin ei toiminut toisella kerralla, kun munaa oli tarkoitus käyttää. Nyt meillä on täsmälleen sama kokemus uuden kanssa. Mutta KUN se toimii, se on aivan super siisti. Erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful