Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Monogamy Eroottinen Lautapeli var 1

Monogamy Eroottinen Lautapeli

27,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Himmennä valot, sammuta puhelin ja valmistaudu kuumaan illanviettoon kumppanisi kanssa, kun pöydälle levitetään aistillisen eroottinen Monogamy-lautapeli. Sen avulla on helppo tuoda ripaus maustetta makuuhuoneen puolelle ja tutustua uusiin puoliin toisissanne.

Tämä lautapeli saa teidät hymyilemään, tuntemaan perhosia mahanpohjassa ja osoittamaan rakkauttanne jo muutaman nopanheiton jälkeen. Pelin aikana pääsette kokeilemaan jännittäviä, hauskoja ja seksikkäitä haasteita.

Pelissä on kolme intensiteettitasoa: “intimate”, “passionate” ja “steamy”, jotka mahdollistavat pelin mukauttamisen teille sopivaksi. Peli saavuttaa kliimaksinsa, kun voittaja saa valita yhden 50 fantasiasta, jonka toteutatte yhdessä. Joissakin korteissa on erityinen “Treat”-osio, jonka haaste toteutetaan tulevien päivien tai viikkojen aikana, mikä auttaa pitämään kipinää yllä sittenkin, kun pelilauta on jo pakattu pois.

Monogamy on englanninkielinen, mutta varsin helppotajuinen. Peli sisältää pelilaudan (48 x 48 cm), 100 pelikorttia miehelle, 100 pelikorttia naiselle, 50 fantasiakorttia, pelimerkkejä sekä nopan.

TuotemerkkiMonogamy
Tuotteen paino (g)935
MukanaPelilauta, Kortit, Nopat, Pelinappulat
Kokonaispituus (cm)40
Leveys (cm)20
VäriSekalaiset värit
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU10163
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
todella suuri pettymys
pettymys - 2. jan. 2022
Ollaan kumppanin kanssa aiemmin pelattu muutamaa todella kivaa eroottista peliä, joten ostettiin tämä testiin arvostelut luettuamme korkein odotuksin. Peli oli kuitenkin suuri pettymys. Suuri osa tehtävistä tai kysymyksistä ei ollut ollenkaan kiihottavia, vaan jopa päinvastaisia. Joku heikkoitsetuntoinen tai muuten herkempi voisi jopa pahoittaa mielensä. Meitä molempia ärsytti myös, että pelissä esiintyi paljon sukupuolirooleihin liittyviä kliseitä ja korteissa käytettiin todella outoja kiertoilmauksia esimerkiksi sukuelimille. Luulisi että aikuisille tarkoitetussa eroottisessa lautapelissä nyt ainakin voisi puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Lisäksi pelin jälkeen suoritettavaksi tarkoitettuja tehtäviä oli varsin paljon, oltaisiin toivottu, että tehtävät olisivat keskittyneet pelin aikana suoritettaviksi. Tosi moniin tehtäviin myös liittyi alkoholia, mikä varmasti jakaa mielipiteitä.
Håt
Elisa - 8. oct. 2020
Helvetin hyvä
Heteropareille tarkoitettu
queer couple - 8. sep. 2020
Olemme nonbinary- pari ja harmittaa hieman pelin vahva sukupuolitus. Peli vaikutti hauskalta, joten ostettiin ja on meillä kyllä ollut hauskaakin sen parissa. Kuvauksessa ei kuitenkaan lue, että peli on tarkoitettu heteropareille. Korteissa on erikseen Hers ja His tehtävät/kysymykset, mikä vähän hassua, sillä monet Hers ja His tehtävistä/kysymyksistä kuitenkin samoja. Ajateltiin kuitenkin, että kyseinen asia tuo lisää hauskuutta peliin, sillä korteista voi aina valita kumman sukupuolen tehtävän/kysymyksen mieluummin valitsee. Peli on kyllä muuten hauska sekä helppo pelata. Välillä paljon luettavaa. Peli on saanut meidät kokeilemaan uusia asioita sekä se on hauskaa ajanvietettä. Pelaamiseen kannattaa hankkia ruokia, joita voit syödä kumppanisi päältä. (+jotkut tehtävät vaativat jogurttia haha)
Monogamy
Carita - 10. dec. 2019
Teksti korteissa ihan liian pientä, tehtäviä pitää suorittaa myös makuuhuoneen ulkopuolella, kieli englanti. Suomenkielinen versio isommilla teksteillä olisi iso plussa
Huono
huono - 21. may. 2019
Hyvien arvostelujen mukaan tilattu tuote joka oli suuri pettymys. Tehtävät olivat outoja eikä lainkaan romanttisia, monen kortin jälkeen totesimme että nämä ei kyllä meitä sytytä eli turhaa rahan tuhlausta. Plussaa nopeasta toimituksesta.
Huippu hauska.
Kirsi - 19. jan. 2019
Huippu peli. Siinä pelatessa kului yö hauskasti
Helppo oppia
Anon - 7. jan. 2019
Monogamy on erittäin nopea oppia, ja tehtäväkortit on hauskoja. Laudassa on ehkä vähän liikaa juo/syö kohtia, ainakin tämmöiselle ihmiselle jolla ei koskaan ole tuuria nopan heitossa. Myös ensimmäisen tason tehtäväkortit on vähän "pliisuja".
Parempi kuin luulin
James - 1. jan. 2019
Lautapeliä piti vain kokeilla, mutta pelasimme peliä heti ensimmäisenä iltana 2-3 tuntia. Peli vei mennessään ja toivoi, ettei peli päättyisi. Todella eheyttävä ja pariskuntaa lähentävä peli. Tuo myös uusia puolia kumppanista esiin ja miksei myös itsestäkin.
Täydellinen pareille
Bella - 15. apr. 2018
Peli on täydellinen lisä jokaiseen parisuhteeseen, peliä on helppo pelata vaikka ei osaisikaan englantia hyvin, vain mielikuvitus on rajana.
Hyvä peli pariskunnalle
Pelimies - 19. jan. 2018
Monogamy on hauska peli, jonka tehtäviin on selkeästi panostettu. Mukava yksityiskohta on, että jotkut pelin tehtävistä suoritetaan pelisession jälkeen, joten pelisessio antaa iloa pidemmäksi ajaksi. Hinta laatusuhde hyvin kohdallaan toisin kuin joissain muissa peleissä, jotka on jäänyt pölyttymään kertakokeilun jälkeen.

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful