Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
MonthlyCup Kuukuppi var 1

MonthlyCup Kuukuppi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kun käytössäsi on MonthlyCup Kuukuppi, säästät rahaa ja luontoa kun sinun ei tarvitse ostaa enää siteitä ja tamponeja. Sen lisäksi se auttaa pitämään emättimesi pH-tasapainon kunnossa.

Kuukuppi asetetaan sisään taitettuna ja se palautuu muotoonsa, kun päästät siitä irti. On olemassa monia eri tapoja taitella kuppi, joten kokeile mikä sopii sinulle parhaiten. Ennen ensimmäistä käyttökertaa keitä kuppia 3 minuuttia. Muista pestä kätesi ja kuppi hajusteettomalla saippualla ennen kuin asetat sen sisällesi.

Kun kuppi on paikallaan, se on täysin huomaamaton. Se tulee tyhjentää vähintään 12 tunnin välein ja huuhdella ennen kuin laitat sen takaisin paikoilleen. Voit käyttää kuukuppia myös nukkuessasi.

Voit valita kolmen erikokoisen kupin väliltä. Mini sopii varsinkin nuorille ja sen halkaisija on 37 mm. Normal sopii parhaiten kevyeen ja normaaliin vuotoon ja sen halkaisija on 43 mm. Plus on halkaisijaltaan 47 mm ja pitää runsaammankin vuodon hallussa.

MonthlyCup on valmistettu allergiaa aiheuttamattomasta, vegaanisesta silikonista. Mukana tulee pieni, kätevä pussi säilytystä varten.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kunpa olisin tiennyt
Juulia - 6. oct. 2020
Kunpa olisin tiennyt tästä keksinnöstä aiemmin. Nykyään kun käyttää kuukuppia, kuukautiset eivät ole enää niin kamala asia. Menevät suorastaan huomaamatta ohi!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful