TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Motorbunny Sex Machine Deluxe Bundle var 1

Motorbunny Sex Machine Deluxe Bundle

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Eikö mikään ole tarpeeksi villiä? Siinä tapauksessa Motorbunny on täydellinen seksikone juuri sinulle!

Kriitikoiden ylistämä Motorbunny on klassinen ride-on -seksikone, joka tarjoaa ratsastajalleen räjähtäviä orgasmeja parhaaseen cowboy- tai cowgirl-tyyliin.

Sen mukana saat yhteensä 7 erilaista lisäosaa, jotka on valmistettu TPE:stä tai silikonista. Tarjolla on niin klitoris-, G-piste-, vaginaalista kuin anaalistimulaatiotakin. Kokeile kaikkia käyttömahdollisuuksia ja löydä omat suosikkisi.

Nauti sekä kiihottavasta värinästä että jännittävistä "swirl"-liikkeistä, jotka saavat valitun lisäosan pyörimään. Mukana tuleva jakkara tarjoaa jotain mihin nojata tai mistä pitää kiinni, kun meno äityy todella hurjaksi.

Seksikonetta ohjataan johdollisella kaukosäätimellä tai sen voi kytkeä älypuhelinsovellukseen, jolloin tarjolla on valtavasti eri lisätoimintoja ja seksikonetta voi ohjata mistä tahansa maailman kolkasta. Moottori värisee peräti 7000 kertaa minuutissa, joten luvassa on todella villiä menoa.

Laitteen mukana tulee kaksi päällystä seksikoneelle, joista toinen on musta ja toinen pinkki. Kantokyky enint. 450 kg tai 2 henkilöä.

Jos haluat pitää hieman lisää hauskaa, voit yhdistää tuotteen myös FappyBunny -sovellukseen. Pelissä värinöitä ohjataan erilaisilla saavutuksilla, joten mitä pidemmälle pääset, sitä nopeammin laukeat.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful