Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Motörhead Ace of Spades 10 Function Bullet-vibraattori var 1

Motörhead Ace of Spades 10 Function Bullet-vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Motörhead Ace of Spades 10 Function Bullet-vibraattori värisee kokoonsa nähden huipputehokkaasti. Se sopii erinomaisesti sekä bändin faneille että muille heavy metal -estetiikkaa arvostaville. Vibraattori on brittiläisen heavy metal -legenda Motörheadin suunnittelema ja osa neljän erilaisen vibraattorin sarjaa. Kaksi niistä on nimetty Overkill-albumin mukaan ja kaksi Ace of Spades -albumin mukaan. Kaikki neljä vibraattoria on koristeltu bändin ikonisella logolla ja osassa niistä on myös aivan yhtä tunnettu kallosymboli.

Ace of Spades 10 Function -vibraattori on pituudeltaan 9,5 cm, joten kannat sitä näppärästi mukana taskussa tai käsilaukussa. Siinä on 10 erilaista värinäohjelmaa, joista kolme on tasaista ja loput seitsemän rytmikkäitä. Pienessä vibraattorissa on reippaasti potkua, niin kuin hevimetallibändin nimikkotuotteelta voi odottaakin.

Vibraattori on valmistettu ABS-muovista ja se on täysin vesitiivis, joten sen voi ottaa mukaan niin suihkuun kuin kylpyynkin. Se sopii hyvin sekä soololeikkeihin että kumppanin kanssa käytettäväksi. Suosittelemme käyttämään sen kanssa liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Voit käyttää sekä vesi- että silikonipohjaista liukuvoidetta.

Aseta erikseen hankittava paristo (1 x AAA) vibraattorin sisään, kierrä korkki kunnolla kiinni ja olet valmis nautintoon. Käynnistät vibraattorin painamalla pohjassa olevaa painiketta 2-3 sekunnin ajan. Sen jälkeen voit vaihdella värinäohjelmien välillä painamalla painiketta lyhyesti. Sammutat vibraattorin painamalla painiketta parin sekunnin ajan, kunnes värinä loppuu.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyrrytin
Katja Suominen - 23. may. 2017
Aivan ihana! Tullut lempileluksi

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful