Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mister B Suuret Anaalikuulat 53 mm var 1

Mister B Suuret Anaalikuulat 53 mm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haluatko intensiivistä anaalistimulaatiota? Siinä tapauksessa Mr. B Suuret Anaalikuulat ovat erinomainen valinta. Niiden halkaisija on peräti 5,3 cm, joten ne sopivat parhaiten kokeneemmille käyttäjille.

Kumista valmistetut anaalikuulat on ketjutettu toisiinsa. Kuulia on neljä ja nauhan päässä on rengas, johon mahtuu yksi sormi. Sen avulla ketju on helppo vetää ulos käytön jälkeen.

Vie anaalikuulat sisällesi yksitellen omaan tahtiisi ja nauti niiden tarjoamasta stimulaatiosta. Monet kokevat voimakkaamman orgasmin vetäessään anaalikuulat ulos juuri samalla hetkellä.

Parhaan kokemuksen saat sivellessäsi kuulien pintaan laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta ennen käyttöä, sillä anus ei liukastu luonnostaan.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Soppelit kuulat
Jelly - 24. jul. 2017
Kuulien koko on ok mutta materiaalin saumat ovat erittäin terävät ja kovat kuulatkin saisivat hiemen joustaa en voi suositella kenellekkään terävien saumojen takia.
Jännittävä tuote kaukaa tuleville, joka antaa voimakkaan "täyteläisyyden" tunteen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Mr B Anal Balls Large Ø 53mm ovat täydellisiä niille, jotka pitävät kokemuksesta, joka on niin sanotusti "täynnä"! Pienellä lämmittelyllä ja oikealla määrällä liukuvoidetta pallot liukuvat helposti sisään ja tarjoavat voimakkaan pistelevän tunteen, kun sulkijalihas sulkeutuu pallojen ympärille ja työntää ne syvemmälle sisään. Kun työnnät pallot sisään, saat voimakkaan "täyteläisyyden" tunteen, joka minusta lähettää paljon pistelyaaltoja koko vatsaan, varsinkin kun pallot alkavat painaa muita sisäelimiä ja pisteitä. Itse onnistun saamaan sisään vain 3 palloa ennen kuin se loppuu, mutta minusta se tuntuu uskomattoman hyvältä! Kun alat leikkiä pallojen kanssa, työntämällä niitä sisään ja vetämällä/työntämällä niitä ulos, siitä tulee kiihottavaa aivan eri tavalla. Siirtyminen täydestä tunteesta paineen kevenemiseen ja samalla tunne sulkijalihaksen avautumisesta ja sulkeutumisesta pallojen kulkiessa tuntuu hyvin perverssiltä ja erittäin hyvältä. Samalla minusta on hyvin seksikästä nähdä, kuinka pallot katoavat sisään ja tulevat taas ulos. Palloilla leikkiminen tekee orgasmin saavuttamisesta paljon jännittävämpää, ja kun laitat pallot sisään ennen kuin tulet, paine tekee orgasmista paljon voimakkaamman! Minulle se tekee niin. Tämä ei ole tuote aloittelijoille, koska pallot ovat melko suuria, mutta pienellä harjoittelulla nämä anaalihelmet ovat erittäin jännittävä lisä seksielämääsi!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Iso ja hauska
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin nämä anaalipallot ja voin ehdottomasti suositella niitä ihmisille, joilla on kokemusta anaalipelistä. Ne ovat jonkin verran suurempia kuin suurin 3:sta pyllypistokkeesta, joiden kanssa harjoittelet, mutta se johtuu vain siitä, että se on hyppy seuraavaan kokoluokkaan, jonka voit täyttää. Lelu on valmistettu vahvasta kumista, joka voi tuntua hieman karkealta verrattuna joihinkin muihin leluihin, joita voit saada. Se on myös ainoa tuote anaalihelmisivulla, joka on tiettyyn kokoon asti, muuten sinun on mentävä pitkälle alaspäin ympärysmitassa löytääksesi mitään muuta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful