Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Mr. Membr Julia Pussy and Ass Masturbaattori var 1

Mr. Membr Julia Pussy and Ass Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Toteuta tuhmimmat fantasiasi ihanan tiukan tuntuisen Mr. Membr Julia Pussy and Ass Masturbaattorin kanssa.

Tämä masturbaattori tarjoaa tuplasti nautintoa. Sen pehmeän ja aidontuntuisen holkin toisessa päässä on suloinen emätin ja toisessa tiukka anusaukko. Holkkia suojaa kova musta kuori, jossa sitä voi myös säilyttää kätevästi. 

Masturbaattorin kiihottava sisärakenne stimuloi upeasti liikuttaessasi sitä edestakaisin koko peniksen pituudelta.

Jotta saisit lelustasi kaiken irti, käytä sitä yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Puhdista se käytön jälkeen seksilelun puhdistusaineella. Kuivumisen jälkeen voit huoltaa sen seksilelun huoltojauheella, jotta materiaali pysyy pehmeänä ja aidonkaltaisena.

Julia Pussy and Ass -masturbaattori on syvyydeltään noin 10 cm. Sen joustava sisähalkaisija sopii kooltaan useimmille peniksille. Masturbaattori on valmistettu ftalaatittomasta ja lateksittomasta TPE:stä ja ABS-muovista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kätsy taskumalli
Migulis - 28. oct. 2022
Kulkee kätevästi mukana ja vaikka jäisi lastia sisälle, niin korkkien ansiosta voi pestä hieman myöhemminkin. Helppo pesu kun on läpireikä. Pesun lisäksi läpireijällisenä tämä on helppo lämmittää juoksevan veden alla aidomman tuntuman saamiseksi. Koosta johtuen tosin lyhyempikin penis tulee toisesta päästä läpi, mutta tämä luo myös erilaisia variaatioita esim. ruiskauttamaan mihin haluaa... Itse tykkäsin tämän kovamuovikauluksen tuomasta ryhdikkyydestä käteen, kun saman hintaluokan pocket pussyt on sellaisia lötköjä.
arvostelu
antti v - 4. apr. 2022
anus puolen reiän reuna oli jo valmiiksi lohjennut voi olla hinta/laatu suhde, sekä olin olettanut kokonaisuuden olevan hieman lyhyempi ei siinä mitää ongelmaa.
Tiukka
Krito - 17. oct. 2021
Erittäin stimuloiva, kivan tiukka masturbaattori. Ollut pari kuukautta käytössä ja tuonut paljon nautintoa, mutta lähti repeämään pikkasen joka vaikuttaa tiukkuuteen. Voin kuitenkin suositella koska hinta-laatu suhde on hyvä
Oikein hyvä
Iceshard - 22. jul. 2021
Sain sen lahjaksi kumppanilta, eikä se ole pettänyt... todella mukavan tuntuinen, pieni ja kompakti, helppo kuljettaa mukana, jos on esimerkiksi lähdettävä matkalle. Todella hyvä tuote
0
Vaude!
VapaaPariskunta - 4. jun. 2021
Olen kokeillut muutamia fleshlightseja, mutta ne eivät ole tuntuneet yhtä realistisilta kuin tämä. Pienenä yksityiskohtana mainittakoon, että häpyhuulet painautuvat edelleen kiinni penikseen sen vetäytyessä ulos, mikä on mahdollisimman lähellä aitoa asiaa. Kuitenkin vain oikealla liukuvoiteella, sillä silikonipohjainen voi saada sen näyttämään kuivalta. Ainoa miinus on, että se on hieman liian lyhyt, koska sen läpi pääsee työntymään helposti.
0
Todella hyvä tuote!
Kumppani - 31. mar. 2021
Kumppanini ja minä olemme todella yllättyneitä siitä, kuinka pehmeä/joustava se on. Se on helppo puhdistaa ja säilyttää "kotelossa". Supertuote, joka saa meiltä parhaat suositukset.
0
Hyvä
herra R - 3. apr. 2021
Konsepti on hyvä ja materiaali itsessään tuntuu hyvältä
0
Erittäin hyvä
Anonymous - 9. aug. 2021
Tuntuu todella hyvältä
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tämä ei ollut rahan arvoinen
Anonymous - 10. mar. 2021
Ei pitänyt tästä kovin paljon oli pieni ja ahdas
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä tähän hintaluokkaan
Anonymous - 3. oct. 2022
Hyvät tuntemukset käytön aikana.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful