Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
MTX1 Robotic Mouth Masturbaattori var 1

MTX1 Robotic Mouth Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori on upea ja pehmeä itsetyydytyslaite, joka tuntuu aidolta suulta ja tekee nautinnollisia imemisliikkeitä. Säädät masturbaattoria helposti johdon päässä olevalla kaukosäätimellä, jolloin MTX1 Robotic Mouth tekee kaiken työn puolestasi. Helppoa, vai mitä?

Masturbaattorin moottori liikuttaa kahta helminauhaa sisäholkin ulkopinnalla, mikä tarjoaa sinulle voimakasta stimulaatiota. Suosittelemme käyttämään laitteen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman nautinnollinen.

MTX Robotic Mouth on 12 cm syvä ja sen suuaukko on 2,3–3 cm leveä. Kaukosäätimen johto on 75 cm pitkä. 

Huomioithan, että MTX1 Robotic Mouth toimii 4 x C-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei hyvä
Hessu - 2. apr. 2022
Halpa mutta ison kullin kanssa ei toimi kovin hyvin. Helvetillinen patterimäärä. Neljännellä kerralla päästi savut pihalle ja lakkas toimimasta
Hinta laatu kohdallaan
Tunpu - 26. may. 2020
Ensimmäinen masturbaattori minkä hankin jotenka vertauskohdetta ei ole, nyt olen 3 kertaa kokeillut ja joka kerta olen lauennut. Ensimmäisellä kertaa odotin jotain muuta ja aluksi melko tunnoton mut kyllä se siitä kun vaan sai riittävän alipaineen aikaiseksi. Huonoja puolia on että ääni on melko kova, sisä osa ei ole irrotettavissa joten puhdistus hankalaa itse olenkin käyttänyt kondomia tämän vuoksi ja johto saisi olla pitempi. Jos vähän enemmän sijoittaisi niin voisi saada hiljaisemman ja stimulovemman tuotteen mutta kyllä tämä on hintansa väärtti.
Hinta laatu ihan hyvä
Tumputin - 24. may. 2020
Olen nyt 3 kertaa kokeillut ja joka kerralla olen lauennut, pikkusen kun muutaman kerran likuttaa koko laitetta sentin pari ylös alas niin alipaine kasvaa mukavasti muuten ei tarvitse liikutella. Huonoja puolia on melko äänekäs ja sitten tuota sisä osaa ei pysty irrottamaan puhdistusta varten niin olen käyttänyt kondoomia laitteen kanssa. Muista laitteista ei ole kokemusta niin en pysty vertaileen, mutta kyllä tätä voin silti suositella hinta kumminkin melko alhainen vastaaviin laitteisiin verrattuna.
Erittäin pettynyt
Neiti - 6. dec. 2018
Kokemus oli suuri pettymys. Penikseni on kuitenkin hyvin normaalin kokoinen, mutta se ei toimi kunnolla.
0
Robottisuinen masturbaattori on ok tuote
Marius - 16. oct. 2014
Robottisuinen masturbaattori on todella helppokäyttöinen. Paristot kaukosäätimeen sekä hieman liukuvoidetta se huulille ja itseesi pitävät sen liikkeessä. Peniksen tulisi mieluiten olla vähintään puolijäykkä... ennen kuin voit ohjata peniksen hiljaa ja rauhallisesti masturbaattoriin ja käynnistää kaukosäätimen... Mutta sinun täytyy itse asiassa työntää penistäsi sisään ja vetää ulos ennen kuin saat suihinoton tunteen. Puhdistaminen on vähän hankalaa.. Huuhtele säiliö saippualla ja vedellä ja voi olla vaikeaa välttää liiallisen veden joutumista säiliöön. Joten siksi tuote on ihan hyvä, mutta ei superoptimaalinen.
0
Olen samaa mieltä Filipin kanssa
Rasmus - 6. may. 2020
Tämä toimii erittäin huonosti, jos on paksumpi penis
0
Vältä
Anonymous - 13. mar. 2024
Jos sinulla on suurempi penismalli, älä hanki tätä, sillä se pystyy tuskin liikuttamaan helmiä edes korkeimmalla asetuksella.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Arvostelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä tuote oli pahin! Se ei onnistunut tekemään liikettä, kun sitä käytti ja se päätyi siihen, että ohjaus haisi palaneelta ja heitin paskat pois!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vältä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä saattoi olla huonoin ostos, jonka olen tehnyt, kaikki kategoriat. Se on äänekäs, pieni koko (eikä minulla ole hirviökukkoa) ja se ei tee sitä, mitä sen pitäisi tehdä. Ainoat positiiviset asiat ovat, että sitä on helppo käyttää, kytke vain paristot ja tunkeudu, ja että se tarjosi jatkuvan erektion, mutta ei sen enempää.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ei hyvä
Anonymous - 1. feb. 2022
Ei hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful