Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Musta Puuvillaköysi 10 m var 1

Musta Puuvillaköysi 10 m

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Musta Puuvillaköysi on erinomainen apuväline kiihottaviin bondage-leikkeihin. Sen avulla voit kokeilla monenlaista sidontaa.

10 metrin mittaista köyttä voi käyttää esim. kumppanisi ranteiden ja nilkkojen sitomiseen toisiinsa tai erilaisiin huonekaluihin.

Köysi on kestävä ja sen voi sitoa kireällekin ilman että se jättää ihoon jälkiä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tyytyväinen
Cinder - 22. jul. 2018
Köysi oli todella miellyttävän tuntuinen ranteiden ympärillä. Hyvin pehmeää. 10m oli myös riittoisa pituus ainakin omaan tarpeeseen.
Tyytyväinen
Cinder - 22. jul. 2018
Köysi oli todella miellyttävän tuntuinen ranteiden ympärillä. Hyvin pehmeää. 10m oli myös riittoisa pituus ainakin omaan tarpeeseen.
Erinomainen
Anonymous - 12. may. 2018
Erinomainen aloitusköysi kokeiluun, pehmeä ja helppokäyttöinen :-)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pehmeä... ja silti...
Anonymous - 6. dec. 2013
Köysi on pehmeää ja sitä on helppo työstää. Se vaikuttaa kestävältä, ja "uhri" voi helposti ponnistella köyttä vastaan ilman, että se antaa periksi oikeilla solmuilla. On kuitenkin huomattava, että köysi on tarkoitettu vain "hauskanpitoon" solmimiseen. Eikä todellisiin sidontoihin, sillä valmistaja ei ole ilmoittanut köyden kantavuutta. Köyttä käytettäessä olen myös kokenut, että "uhrin" mukaan köysi leikkaa hieman, mikä näkyy myös löysätessä. Mutta ihan kohtuullinen köysi "tavallisiin" bondage-leikkeihin, ja rahan puolesta :)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Erinomainen, erinomainen
Anonymous - 8. sep. 2018
Erinomainen "aloittelijan" köysi kokeiluun, pehmeä ja helppo :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Tehokas ja eroottinen
Anonymous - 7. dec. 2018
Tämä köysi on erinomainen köysi aluksi, kun haluat tutustuttaa itsesi ja kumppanisi eroottisempiin leikkeihin, kuten orjuuteen. Huolimatta siitä, että tämä köysi on hieman paksumpi kuin mitä monet saattavat pitää helppona työskennellä, sen kanssa on helppo työskennellä, koska pituus sopii hyvin yksinkertaisempiin asentoihin ja köysi on mukava ja pehmeä ihoa vasten. Se kestää hyvin ja näyttää upealta kumppanisi päällä. Kaiken kaikkiaan järkevä ostos, joka on jo tuonut iloa makuuhuoneeseen minulle ja kumppanilleni ja epäilemättä tekee saman muille pariskunnille.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Trevler
Anonymous - 7. sep. 2019
Hintaan nähden minulla oli korkeammat odotukset. Se on pehmeä ja näyttää hyvältä, mutta kolmen käyttökerran jälkeen se on haalistunut ja ruma.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful