TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
My Special Underwear Alushousut Vibraattorilla var 1

My Special Underwear Alushousut Vibraattorilla

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

My Special Underwear tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ilman että kukaan muu huomaa, ja se sopii erinomaisesti kiihottaviin parileikkeihin.

My Special Underwear koostuu nautinnollisesti värisevästä bullet-vibraattorista, joka viedään emättimen sisälle, ja jonka seitsemää eri värinätasoa säädät (tai kumppanisi säätää) mukana tulevan johdottoman kaukosäätimen avulla, sekä vibraattorissa kiinni olevasta kangasosasta, joka peittää intiimialueesi ja pysyy paikallaan vibraattorin pitämänä.

My Special Underwear on täysin huomaamaton vaatteidesi alla, joten sitä voi hyvin käyttää tuhmiin leikkeihin myös julkisilla paikoilla, ja voit halutessasi pitää sen päällä myös omia alusvaatteitasi.

Sisäänrakennettu vibraattori on 7 cm pitkä ja toimii 1 x A23/L1028-paristolla. Kaukosäädin toimii 3 x LR44-paristolla. Kaikki tarvittavat paristot kuuluvat pakkaukseen. Kaukosäätimen kantomatka on 8-10 m.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful