Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
My Special Underwear Alushousut Vibraattorilla var 1

My Special Underwear Alushousut Vibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

My Special Underwear tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ilman että kukaan muu huomaa, ja se sopii erinomaisesti kiihottaviin parileikkeihin.

My Special Underwear koostuu nautinnollisesti värisevästä bullet-vibraattorista, joka viedään emättimen sisälle, ja jonka seitsemää eri värinätasoa säädät (tai kumppanisi säätää) mukana tulevan johdottoman kaukosäätimen avulla, sekä vibraattorissa kiinni olevasta kangasosasta, joka peittää intiimialueesi ja pysyy paikallaan vibraattorin pitämänä.

My Special Underwear on täysin huomaamaton vaatteidesi alla, joten sitä voi hyvin käyttää tuhmiin leikkeihin myös julkisilla paikoilla, ja voit halutessasi pitää sen päällä myös omia alusvaatteitasi.

Sisäänrakennettu vibraattori on 7 cm pitkä ja toimii 1 x A23/L1028-paristolla. Kaukosäädin toimii 3 x LR44-paristolla. Kaikki tarvittavat paristot kuuluvat pakkaukseen. Kaukosäätimen kantomatka on 8-10 m.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mieheni magneetti
Sine105 - 3. may. 2017
Itse asiassa ex-poikaystäväni osti pikkuhousut täältä minulle, ja mielestäni niitä on yhtä hauska käyttää. Vaatii vain vähän harjoittelua, jotta se istuu kunnolla, ja toivoisin, että ääni olisi hieman heikompi. Toisaalta värinät ovat melko voimakkaita pienestä koosta huolimatta. Minusta tuntuu todella hyvältä pukea pikkuhousut ylleni kaupungille ja klubeille kovaan musiikin jyskeeseen jne. Tanssilattialla seisominen kauniiden miesten kanssa ja värähtelyjen tunteminen on järjettömän tuhmaa. Tuntuu kuin miehet tuntisivat vetoa minuun enemmän, kun minulla on se käynnissä;) Sitten vain sammutan sen, kun menen ulos savukkeelle jne.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful