Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
NextGen Dolls Legs and Derriere Fantasy Love Doll var 1

NextGen Dolls Legs and Derriere Fantasy Love Doll

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Joskus vähemmän on enemmän. Tämä NextGen Dolls -merkin Legs and Derriere Fantasy Love Doll käsittää vain alaosan seksikkäästä seireenistä, mutta mukana on kaikki olennaiset aukot kaikkiin tarpeisiisi.

Vaihda asentoa haluamallasi tavalla ja nautiskele vaginan ja anusaukon välillä. Lisää mieleistäsi vesipohjaista liukuvoidetta ennen kuin liu'ut sisään nauttimaan erilaisista kutkuttavista tuntemuksista.

Tämä pari jalkoja ja pyöreä takapuoli pysyvät haluamassasi tuhmassa asennossa niin kauan kuin haluat ruostumattomasta teräksestä valmistetun “luurangon” ansiosta. Mukana tulevan telineen avulla voit nauttia siitä seisten tai taivuttaen sen doggy style -asentoon.

Lisää sukat, haarattomat pikkuhousut ja viimeistele tyyli parilla korkokenkiä (ei mukana). Nauti terhakasta pepusta, josta kuuluu ihastuttava ääni, kun läimäytät pehmeää TPE-materiaalia leikin tuoksinassa.

Puhdista uusi nautintolaitteesi ja sen kanavat kauttaaltaan ja anna niiden ilmakuivua kokonaan. Lisää hieman huoltojauhetta, jotta materiaali pysyy pehmeänä, joustavana ja valmiina seuraavaa käyttökertaa varten.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jännittävää kokeilla jotain epätavanomaista
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän tuotteen, koska se stimuloi mielikuvitustani. Täysikokoiset nuket ovat usein liian painavia ja raskasrakenteisia (25-40 kg), kun taas tämä nukke on 13 kg:n painollaan juuri ja juuri ihanteellinen. Vartalo - tai sen alapuoli - on hyvin kauniisti muotoiltu, mutta olisin halunnut, että "peppu" olisi ollut paremmin taivutettavissa eteenpäin, jotta siihen olisi ollut helpompi päästä käsiksi. Jalusta oli jonkinlainen pettymys ja hyödytön. Kaiken kaikkiaan hintaansa nähden hyvä tuote, mutta se olisi voinut olla vieläkin parempi, myös helpommin puhdistettava.
Konekäännös sivustolta sinful.no
hyvää vastinetta rahalle, mutta laatu voisi olla parempi
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän tuotteen, koska se oli hintaluokassani ja koska se vastasi sitä, mitä halusin tällaiselta tuotteelta, nimittäin reisiä ja jalkoja. Valitettavasti olin hieman pettynyt ensimmäisen käyttökerran jälkeen, jolloin tuotteen yläosassa oleva kiinnityskohta taipui välittömästi, eikä sitä voi enää kiinnittää kunnolla levyyn. tuotetta voi edelleen käyttää käsikäyttöisenä, mikä on mielestäni parempi kuin levy, johon se oli tarkoitettu, koska tämä oli hieman heiluva ja matala. mitä tulee tuotteen kokoon, se oli suurin piirtein sellainen kuin verkkosivuston yksityiskohtien perusteella odotettiin. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen tuotteeseen, mutta olisin halunnut enemmän tietoa siitä, mitä tuotteen kanssa voi käyttää, kuten annetuissa yksityiskohdissa kehotettiin. painon osalta ilmoitettiin selvästi, että se painoi 13 kg, mikä oli minulle hyvä, mutta se oli hieman yllättävä paino, jonka kanssa näpelöidä. Olin myös iloisesti yllättynyt, kun laatikossa oli muutama ylimääräinen tuote, joita en odottanut, mutta olin erittäin iloinen, nimittäin pieni roiskevesisäiliö sisäisiä kanavia varten (joka oli erittäin kätevä, koska tuotetta ei vain pestä pesualtaassa, vaan pitäisi käyttää suihkua tai kylpyä), munan värähtelijä, usb-lämmitin ja ylimääräiset naulat, jos jotain putoaa (kyllä, ne ovat tukevia). Muuten on myös mainitsemisen arvoista, että tuotteessa on myös kiinnityskohdat jaloissa, peräti kolme kummassakin jalassa, yllättäen, mutta ei mitään ilmeisiä asioita, joihin nämä voisi kiinnittää, arvelen, että tässä tuotteessa on samat teräsluurangon osat kuin isommissa nukkeissa, jotka saattavat tarvita näitä. Kun kaikki on sanottu ja tehty, olen tyytyväinen siihen, mitä sain rahoilleni, mutta tuotteesta olisi voitu antaa parempaa tietoa, sekä paremmasta että huonommasta, mitä tällä tuotteella on tarjota.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Todella onnellinen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Vau sanon vain ... ihanaa materiaalia, mukavat reiät, helppo taivuttaa niin kuin haluat häntä ... vedin tyttöystävän polvisukat ja seksikkäät pikkuhousut jalkaan. Hyvä budjettivaihtoehto kalleimmista tilattavista kokovartalonukeista, voin kuvitella... helppo poimia ja kotoilla sen kanssa, kun rakas ei ole kotona tai ei ole sillä tuulella. Todella tyytyväinen!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful