Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
NMC G-Girl Style Aidonkaltainen Dildo 12,5 cm var 1

Yhteenveto

Etsitkö täydellistä aloittelijadildoa?

NMC G-Girl Style Aidonkaltainen Dildo on erinomainen aloituspiste riippumatta siitä kaipaatko vaginaalista vai anaalipenetraatiota.

Sen sisään asetettava pituus on 12,5 cm ja halkaisijaltaan se on vain 2,4 cm, joten tämä dildo sopii nimenomaan pienikokoisempaa hieromasauvaa kaipaaville, jotka arvostavat myös korkeaa laatua ja tehokasta stimulaatiota.

Sen pohjassa on kookas imukuppi, joka jättää kätesi vapaiksi jos kiinnität sen kovalle, sileälle pinnalle käytön ajaksi. Se toimii myös stopperina anaalikäytössä.

Dildo on valmistettu joustavasta, ftalaatittomasta PVC:stä, joka tarjoaa miellyttävän pehmeän käyttökokemuksen.

Dildon selkeästi erottuva terska ja pullistelevat suonet takaavat aidonkaltaisen nautinnon käytitpä sitä vaginaalisesti tai anaalisesti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistava anaalidildo!
PFA - 15. nov. 2018
Juuri täydellisen ohut ja joustava pikku dildo tiukempaan perään. Imukuppi pitää todella hyvin niin seinässä kuin vaakatasossa. Tämän kanssa nautitaan vielä paljon! ;)
Hyvä hinta-laatu suhde
Metso - 2. nov. 2018
Sopivankokoinen niille jotka kaipaavat pienempää. Materiaali on melko kumimainen eikä erityisen haluttava. Ei ole liian kova eikä pehmeä. Imukuppi vaikuttaa pitävän hyvin.
Aidonkaltainen dildo 12,5 cm
Puuhailija - 27. aug. 2018
Dildo soveltuu hyvin aloittelijalle anaalikäyttöön ja tiukemman takaosaston omaaville. Imukuppi on pitävä ja joustava rakenne tuntuu hyvältä!
Aidonkaltainen dildo 12,5 cm
Puuhailija - 26. aug. 2018
Dildo soveltuu hyvin aloittelijalle anaalikäyttöön ja tiukemman takaosaston omaaville. Imukuppi on pitävä ja joustava rakenne tuntuu hyvältä!
Kokeilimme, petyimme
Juuso - 24. aug. 2018
Kokeilin tyttöystäväni kanssa tuotetta. Tuote ei vastaa kooltaan edes keskivertoa suomalaista (liian pieni), joten tyttöystäväni oli pettynyt kokemukseen. Sopii hyvin anaalikäyttöön. Siitä plussaa.
Ihanteellinen aloittelijoille
Anonymous - 13. mar. 2024
Aluksi ajattelin, että se oli liian pehmeää, mutta se on aivan täydellistä leivontapeleihin niille, jotka eivät ole sitä aiemmin kokeilleet. Vahva imukuppi, joka tarttuu tukevasti sileisiin pintoihin ja kestää kovaa käsittelyä. Loistava ostos. Mutta älä unohda liukua :)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ihanteellinen aloittelijoille
Anonymous - 13. mar. 2024
Hieno pikku juttu leikkiä takana :) Tehokas imukuppi, joka saa sen istumaan kun mennään koville kyydeille. Se on täydellisen kokoinen kaltaiselleni aloittelijalle. Voidaan suositella lämpimästi
Konekäännös sivustolta sinful.se
Täydellinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Ehdottomasti täydellinen lämmittely suurempia dildoja jne. varten. Myös hyvä aloittelijoille! Tyydyttää hyvin nopeasti!!! Vahva imukuppi. Ainoa negatiivinen asia on, että yksi minulle haisi hyvin inhottavalta / oudolta jo avatessani sen, ja ne haisevat edelleen tänään. Mutta uskomattoman hyvä kuitenkin!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä ensimmäinen lelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Ensimmäinen lelu (yhdessä Basekin Micro Magic Wand -vibraattorin kanssa). Super tyytyväinen molempiin ostoksiin - se on loistava yhdistelmä. Se on hieman pieni, ja aion ehdottomasti mennä ylöspäin kooltaan, mutta aloittelijana se on ollut hieno kokeilla. Ainoa negatiivinen asia on se, että se haisi aluksi melko voimakkaasti muoviselta, ja jopa nyt, tuuletuksen ja pesun jälkeen, se haisee edelleen hieman.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvä on!
Anonymous - 9. mar. 2019
Hyvä lämmittelyyn tai mahdollisesti anaalileikkiin. Materiaali on melko "löysää", mikä voidaan nähdä sekä positiivisena että negatiivisena riippuen siitä, mihin sitä käytetään. Kuten muutkin arvostelut, se on todella hyvä imutulppa.
Konekäännös sivustolta sinful.se

NMC G-Girl Style Aidonkaltainen Dildo 12,5 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful