Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
NMC Plug N Ride Dildo 16 cm var 1

NMC Plug N Ride Dildo 16 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos etsit loistavaa, aloittelijalle sopivaa dildoa, jonka muotoilu on aidonkaltainen ja jonka tyvestä löytyvät myös ihanat kivekset, NMC Plug N Ride Dildo on tutustumisen arvoinen.

Dildossa on sileä varsi ja selkeästi erottuva terska, joka tarjoaa stimulaatiota joka työnnöllä ja tuntuu ihanan luonnolliselta. Tämä dildo vastaa hyvin keskimääräistä miestä myös kokonsa puolesta.

Nauti taipuisasta ja pehmeästä dildosta, joka on silti tarpeeksi jämäkkä stimuloidakseen kunnolla ja ollakseen helposti ohjattava.

Dildon pohjassa on tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, joka mahdollistaa käytön ilman käsiä esim. kylvyssä. Voit myös asettaa dildon lempivaljaisiisi.

Plug N Ride on pituudeltaan 16 cm, josta 11 cm on sisään asetettavaa. Halkaisijaltaan se on enintään 3,5 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä mutta haisee
Rika - 1. aug. 2018
Hyvä koko ja laatu. Dildossa on kuitenkin todella ruma synteettinen haju.
0
Hyvä aloittelijoille
Babacue - 6. jun. 2018
Koko upea dildo aloittelijoille - sain sen, kokeilin sitä ja se ylitti kaikki odotukset. Hyvä koko - täytyy saada isompi ensi kerralla, ehkä vibraattorin kanssa ;-)
0
Okei aloittelijoille!
Kristina - 16. jan. 2019
Tämä oli ihan ensimmäinen dildoni. Sain positiivisen asenteen seksileluja kohtaan! Imutulppa pitää hyvin, joten voi kokeilla paljon. Ainoa mitä voin sanoa on, että se voisi olla hieman pehmeämpi/helpompi taivuttaa. Muuten mahtava!
0
Plug N ride Dildo
M.G - 10. sep. 2018
Erinomainen ensimmäiseksi dildoksi. Haluaisin ensi kerralla muutaman yksityiskohdan lisää, kuten verisuonia stimuloimaan minua enemmän, mutta muuten suosittelen lämpimästi. Se on toistaiseksi edelleen hyvässä kunnossa!
0
44475
tatyjana - 25. apr. 2018
Se on erittäin hyvä aloittelijan dildo, mutta mikä saa minut antamaan sille niin alhaisen arvosanan, on se, että se alkoi hilseilemään niin paljon, että voin tuskin käyttää sitä enää.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful