Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
NMC Potent Plunger Strap-on Setti Dildovibraattorilla 20 cm var 1

NMC Potent Plunger Strap-on Setti Dildovibraattorilla 20 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos sinä ja kumppanisi nautitte strap-on -leikeistä, NMC Potent Plunger Strap-on Setti Dildovibraattorilla on erinomainen hankinta.

Settiin kuuluvat valjaat on valmistettu tekonahasta, joka tuntuu miellyttävältä päällä. Siihen kiinnitettynä mukana tuleva 20 cm:n mittainen strap-on -dildovibraattori pääsee täysiin oikeuksiinsa. Dildovibraattori on helppo asettaa paikoilleen ja sen erittäin aidonkaltainen muotoilu kiihottaa varmasti teitä molempia. Dildossa on selkeästi erottuva terska, varren suonet ja pari kiveksiä.

Dildovibraattoria voi käyttää myös ilman valjaita. Sen pohjassa on erittäin jämäkästi kiinnittyvä imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää koviin, sileisiin pintoihin.

Säädätte vibraattorin kolmea värinätasoa helposti kaukosäätimen avulla. Sen johto on kiinni dildossa, mutta itse paristokotelon saa irti helppoa puhdistusta varten.

Setti sopii sekä vaginaaliseen että anaalikäyttöön. Vibraattori toimii 3 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Valjaat
Juup - 16. dec. 2019
Ostimme setin lähinnä valjaiden takia, dildo ei ollut pääasia eikä siis päässyt käyttöön. Valjaat ovat kestäneet käytössä hyvin yli puoli vuotta. Vibraattori on voimakas ja kovaääninen.
Dildo
Sara - 20. nov. 2019
Tällä saa kumppanin hyvin tyydytettyä ja itsekin pystyy tyydyttämään itseään todella hyvä ostos ja kulkee matkassa mukana tosi hyvin!
Strap-on, joka pitää lupauksensa
Morten - 29. apr. 2017
Hyvä dildo / strap-on, joka pitää lupauksensa... Tehokas imukuppi ja sen todenmukainen kärki ja suonet sekä suuri koko tuntuvat erittäin mukavilta käytön aikana.. Suosittelen liukuvoiteen runsasta käyttöä. Tuloksena oli "uusi" ja voimakkaampi orgasmi. Suositellaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan jotain uutta?
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful