Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Noir Handmade Kirjailtu Korsetti var 1

Noir Handmade Kirjailtu Korsetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tämä Noir Handmade -tuotemerkin kauniin seksikäs korsetti on valmistettu käsin. Jos kaipaat huippulaadukasta, ylellistä korsettia, tämä on valintasi.

Korsetti on valmistettu pehmeästä, mustasta nylonista, joka mukautuu vartalosi muotoihin. Sen pinta kiiltää kevyesti. Kirjailtu kukkakuviointi kulkee vasemman rinnan yli alas asti. Kuviointi on koristeltu mustilla helmillä ja paljeteilla, jotka toimivat katseenvangitsijoina.

Korsetin sivussa on vetoketju ja takapuolella perinteinen korsettinyöritys, jonka avulla voit kiristää korsetin itsellesi sopivaksi.

Huom! Stringit eivät tule mukana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Todella kaunis ja toivoton
Anonymous - 11. dec. 2019
käyttää yksin. Vetoketju on vasemmalla puolella, mikä on melko hankalaa, kun kangasta on pidettävä kasassa ja vetoketju on kiinnitettävä. Se on myös enemmän kuin lämmin. Olin kylmässä hiessä 15 minuutin kuluttua, kun vetoketjua ei ollut vielä vedetty kunnolla kiinni. Erittäin kaunis, mutta minulle täysin hyödytön. Tajusin, että saisin luultavasti enemmän kuin kuumotuksen, jos laittaisin sen päälleni.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful