Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Nomi Tang Better Than Chocolate 2 Ladattava Klitorisvibraattori var 1

Nomi Tang Better Than Chocolate 2 Ladattava Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tiedämme kyllä, että se on melkoinen väite, mutta päivitetty Nomi Tang Better Than Chocolate 2 Ladattava Klitorisvibraattori on todella parempaa kuin suklaa!

Se sekä näyttää että tuntuu upealta, joten tämä pieni klitorisvibraattori on varsinainen voittaja - ja sen todistaa myös sille myönnetty arvostettu Red Dot Design Award.

Hemmottele itseäsi tai kumppaniasi ihanalla klitorisstimulaatiolla tai kuljeta vibraattoria muille erogeenisille alueille.

Vibraattoria säädetään innovatiivisen kosketussensorin kautta. Anna vain sormesi liukua kevyesti kosketuspinnan päällä, jolloin säädät värinän itsellesi sopivaksi. Pidä sormeasi paikallaan kahden sekunnin ajan, niin vaihdat värinäohjelmaa, joita vibraattorissa on viisi.

Better Than Chocolate 2 on ladattava USB-johdon avulla. Se on hiljainen ja vesitiivis yhteen metriin asti, joten voit nauttia siitä myös kylvyssä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Utelias
Sinkku - 21. jun. 2020
En oikein tiennyt, kuinka sen pitäisi olla mukava ja miten se parhaiten asetetaan niin, että se stimuloi klitorista optimaalisesti. Mutta sitten ajattelin vähän laatikon ulkopuolelta ja sain sen sisään, jolloin se stimuloi g-pistettä. Muotoilu tekee sisäisestä stimuloinnista erilaisen kuin muilla, joita olen kokeillut, mikä on saanut minut luopumaan epäilyistäni ja nyt odotan innolla käyttäväni sitä.
0
Pettynyt!
Maria - 18. jan. 2019
Olin lukenut ja nähnyt tästä paljon ja etsinyt pitkään jotain näillä ominaisuuksilla, kun sain sen kotiin, odotukset olivat korkealla. Valitettavasti se ei täyttänyt tärkeimpiä asioita: melutasoa ja värinää! Luulin, että tärinän voimakkuutta lisättiin vetämällä sitä sormella, mutta sen sijaan se vain lisää nopeutta niin, että värinät tulevat intensiivisemmiksi, ei vahvemmiksi. Se pitää myös kovaa meteliä, jopa enemmän kuin vähän halvemmat vibraattorini, joita käytän harvoin juuri sen takia. Mikä sääli! Muotoilu ja käyttäjäystävällisyys ovat muuten huippuluokkaa ja sitä on todella mukava katsella. Iso plussa, että sitä oli saatavana useammissa väreissä kuin vaaleanpunainen ja violetti, koska mielestäni nämä värit eivät kiihota ja ovat Barbie-tylsää. Se oli hieman pienempi kuin olin kuvitellut, mutta ei se haitannut paljon. Hyvin harkittu ergonomia ja se sopii hyvin käteen. En kuitenkaan suosittele sitä, ellei ole erittäin herkkä klitoris.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful