Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Nookii Seksipeli Pareille var 1

Nookii Seksipeli Pareille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Unohda jokapäiväiset askareet, sammuta puhelin ja nosta Nookii-peli pöydälle merkiksi siitä, että on aika viettää seksikästä laatuaikaa kumppanisi kanssa!

Tämä hauska peli on suunniteltu tuomaan teidät lähemmäksi toisianne. Pelin aikana keskität kaiken huomiosi partnerisi kehoon, mieleen ja fiilikseen suorittamalla tehtäviä, jotka saavat teidät molemmat vuoroin nauramaan, vuoroin huokailemaan nautinnosta.

Peli sisältää kuusi korttipakkaa, joissa kussakin on 15 korttia kolmessa eri kategoriassa: “Mmm”, “Ooh” ja “Aah”. Peli alkaa “Mmm”-korteilla ja päättyy “Aah”-kortteihin, mutta voitte luonnollisesti jatkaa leikkiänne vielä paljon pidemmällekin. Peliin kuuluu myös huivi, jota käytetään joissain tehtävissä ja haasteissa. Tehtäväkortissa kerrotaan, milloin ja millä tavalla sinun on käytettävä pehmeää kangashuivia kumppanisi keholla.

Nookii-pelissä jokainen pelaaja on voittaja. Pelissä on kyse matkasta, ei määränpäästä, joten voitte rauhassa keskittyä nauttimaan jokaisesta tuntemuksesta ja kosketuksesta.

Ripusta "Do not disturb” -kyltti" ovenkahvaan varmistaaksesi, että kukaan ei pääse häiritsemään kahdenkeskisiä pelihetkiänne.

Huomioithan, että pelin kieli on englanti.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful