Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Odeco Leila Pressure Egg var 1

Odeco Leila Pressure Egg

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

UUTUUS: Odeco Leila Pressure Eggin kanssa voit treenata lantionpohjan lihaksiasi ja nauttia uskomattomista värinöistä samalla kun treenaat!

Odeco Leila Pressure Egg on paine-herkkä ja värisee voimakkaammin kun jännität lantionpohjan lihaksiasi – huomaat helposti kuinka lihaksesi kehittyvät, sillä värinäkuula palkitsee sinut voimakkaammilla värinöillä, kun puristat kovempaa.

Värinäkuulassa on 3 värinäohjelmaa. Paine-herkkäohjelöma ja kaksi tavallista värinäohjelmaa, joiden kanssa voit käyttäää kuulaa kuin normaalia kiihotinkuulaa.

Odeco Leila Pressure Egg on ladattava.

Miata: 7,5 cm x 4 cm x 3 cm.

Näin käytät  Odeco Leila Pressure Eggiä: PIdä A-nappia pohjassa kahden sekunnin ajan käynnistääksesi Leilan. Paina sitten A-nappia uudelleen ja valo muuttuu nyt siniseksi. Nyt kuula on paine-herkällä ohjelmalla ja valmis käytettäväksi. Jos haluat manuaaliset ohjelmat päälle, paina B-nappia.

Suosittelemme, että käytät Odeco Leila Pressure Eggin kanssa hyvälaatuista vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin kuulna pehmeä pinta tuntuu vieläkin pehmeämmältä ja sen asettaminen paikalleen on mukavampaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistava treeni
Anonymous - 13. mar. 2024
Valitsin tämän munan sen "painetoiminnon" vuoksi tavallisten lantionpohjan pallojen sijasta. Nyt kun olen kokeillut sitä, luulen, että värähtelyt antavat tuhman vivahteen lantionpohjan harjoituksiin, joita yleensä tehdään enemmän "velvollisuudesta", koska ne pitäisi tehdä, kuin halusta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful