TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod BlueMotion Langaton Klitorisvibraattori var 1

OhMiBod BlueMotion Langaton Klitorisvibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

OhMiBod BlueMotion on upea, langattomasti älypuhelinsovelluksella ohjattava klitorisvibraattori, joka sopii täydellisesti uusia ja kiihottavia kokemuksia etsiville pariskunnille.

BlueMotion on poikkeuksellinen tuote, sillä voit ohjata vibraattoria älypuhelimellasi joko sovelluksen tai Bluetooth-yhteyden kautta. Puhelimen avulla voit käyttää vibraattoria enintään kahdeksan metrin etäisyydellä joko kotona tai sen ulkopuolella.

OhMiBod BlueMotionia voi myös etäkäyttää esimerkiksi toisesta kaupungista tai jopa ulkomailta langattoman nettiyhteyden ja ilmaisen OhMiBod Remote App -sovelluksen avulla.

Ladattuasi sovelluksen voit ohjata vibraattoria viidellä eri tavalla:

Rhythm-ohjelman avulla voit valita neljän esiohjelmoidun rytmin välillä. Vaihdat rytmiä vetämällä sormesi vaakasuoraan näytön poikki. Ruudulla näkyvä sydän välkkyy värinän tahtiin.

Touch-ohjelman avulla voit luoda oman värinärytmisi piirtämällä kuvioita näytölle. Halutessasi voit myös tallentaa suosikkirytmisi.

Tap-ohjelman avulla voit luoda oman värinärytmisi naputtamalla sen näytölle. Kun olet valmis, BlueMotion muuttaa rytmin värinäksi.

Wave-ohjelman avulla ohjaat vibraattoria kääntämällä puhelintasi. Kääntäessäsi puhelinta taaksepäin BlueMotion värisee voimakkaammin. Halutessasi voit lukita tietyn värinätason.

Voice-ohjelman avulla voit nauhoittaa enintään 60 sekunnin mittaisen äänitallenteen, jonka vibraattori muuttaa värinärytmiksi. Voit käyttää ohjelmaa sekä ääniviestien että musiikin soittamiseen.

Toisin sanoen BlueMotion antaa sinulle täyden vapauden leikkiä juuri haluamallasi tavalla. Vibraattori on muotoiltu hyvin vartalon muotoihin sopivaksi, ja se pysyy näppärästi paikallaan mukana tulevissa kauniin sinisissä yhdenkoon pikkuhousuissa. Voit toki käyttää sitä myös lempipikkuhousujesi kanssa.

Käytön jälkeen voit puhdistaa vibraattorin kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei BlueMotion ole vesitiivis.

OhMiBod BlueMotion on ladattava mukana tulevalla USB-laturilla. Sen mukana tulee myös soma säilytyspussi.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful