TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod BlueMotion Nex 2 Sovelluksella Ohjattava Langaton G-pistevibraattori var 1

OhMiBod BlueMotion Nex 2 Sovelluksella Ohjattava Langaton G-pistevibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

OhMiBod on tehnyt sen taas: BlueMotion Nex 2 on upea, sovelluksella ohjattava langaton G-pistevibraattori, jota voi käyttää ihan missä vain. Asennat vain älypuhelinsovelluksen puhelimeesi ja voit ohjata vibraattoria joko itse tai antaa ohjat kumppanisi käsiin, riippumatta siitä oletteko vieri vieressä vai kukin omalla puolellanne maapalloa.

Vibraattoria voi ohjata joko sen tyvessä olevien painikkeiden avulla tai älypuhelinsovelluksella. Sovellus tarjoaa monia käyttömahdollisuuksia, sillä voit ohjata vibraattoria puhelimen näppäinten lisäksi myös äänen tai omien liikkeidesi avulla. Käyttäjäystävällinen sovellus toimii sekä Bluetoothin että langattoman verkon kautta, joten voitte leikkiä vibraattorin kanssa missä tahansa. Bluetooth-yhteys on suojattu, joten sitä voi käyttää täysin huomaamattomasti. 

Vibraattori on valmistettu ftalaatittomasta silikonista ja siinä on seitsemän esiohjelmoitua värinäasetusta, joista löydätte varmasti itsellenne sopivimman. Vibraattorin muotoilu tekee G-pisteen stimuloinnista helppoa, ja laitteen ihania värinöitä voi käyttää myös muualla vartalolla. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne parhaan mahdollisen kokemuksen.

Vibraattorin voi ladata mukana tulevalla laturilla, ja yhdellä latauksella saa kaksi tuntia käyttöaikaa. Koska vibraattori ei ole vesitiivis, voit puhdistaa sen käytön jälkeen kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Huomioithan, ettei älypuhelin tule pakkauksen mukana.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful