Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod BlueMotion Nex 2 Sovelluksella Ohjattava Langaton G-pistevibraattori var 1

OhMiBod BlueMotion Nex 2 Sovelluksella Ohjattava Langaton G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

OhMiBod on tehnyt sen taas: BlueMotion Nex 2 on upea, sovelluksella ohjattava langaton G-pistevibraattori, jota voi käyttää ihan missä vain. Asennat vain älypuhelinsovelluksen puhelimeesi ja voit ohjata vibraattoria joko itse tai antaa ohjat kumppanisi käsiin, riippumatta siitä oletteko vieri vieressä vai kukin omalla puolellanne maapalloa.

Vibraattoria voi ohjata joko sen tyvessä olevien painikkeiden avulla tai älypuhelinsovelluksella. Sovellus tarjoaa monia käyttömahdollisuuksia, sillä voit ohjata vibraattoria puhelimen näppäinten lisäksi myös äänen tai omien liikkeidesi avulla. Käyttäjäystävällinen sovellus toimii sekä Bluetoothin että langattoman verkon kautta, joten voitte leikkiä vibraattorin kanssa missä tahansa. Bluetooth-yhteys on suojattu, joten sitä voi käyttää täysin huomaamattomasti. 

Vibraattori on valmistettu ftalaatittomasta silikonista ja siinä on seitsemän esiohjelmoitua värinäasetusta, joista löydätte varmasti itsellenne sopivimman. Vibraattorin muotoilu tekee G-pisteen stimuloinnista helppoa, ja laitteen ihania värinöitä voi käyttää myös muualla vartalolla. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksenne parhaan mahdollisen kokemuksen.

Vibraattorin voi ladata mukana tulevalla laturilla, ja yhdellä latauksella saa kaksi tuntia käyttöaikaa. Koska vibraattori ei ole vesitiivis, voit puhdistaa sen käytön jälkeen kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Huomioithan, ettei älypuhelin tule pakkauksen mukana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
OhMiBod
Anonymous - 13. mar. 2024
Ajattele, että se on älykäs, että sitä voidaan ohjata sovelluksella, kun olet löytänyt toisensa siitä, sitä on helppo hallita toiselle osapuolelle ja antaa sinulle niin paljon enemmän, että joku muu ohjaa tahtia ja tärinää, kunnes saavutat orgasmin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful