Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod Langaton Rabbit-vibraattori var 1

OhMiBod Langaton Rabbit-vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

OhMiBod Rabbit on maaliman ainoa rabbit-vibraattori, jotka voit hallita langattomasti älypuhelimesi tai musiikkisoittimesi avulla. 

Saavuta langattomia orgasmeja lempimusiikkisi tahdissa. Langaton Rabbit saattaa vaikuttaa tekniseltä ja vaikealta käyttää, mutta se on uskomattoman helppokäyttöinen. Itse asiassa, laitteen kehittänyt nainen oli Applella töissä, mikä kertoo laitteesta jo jotain. Laitteen käytettävyyttä on siis todella ajateltu, ja sinä voit keskittyä nauttimiseen. Näin Rabbit toimii: Yhdistä langaton lähetin musiikkilaitteeseesi (iPod, iPhone, puhelin, Mp3-soitin, tietokone tms.). Aseta sen jälkeen vibraattorisi musiikkitoiminto päälle ja huomaat, miten vibraattori alkaa värähdellä musiikin tahdissa. Jos haluat käyttää vibraattoria ilman musiikkia, kytke päälle laitteen manuaalitoiminto ja valitse joku laitteen seitsemästä vibraatioasetuksesta.

Pakkaus sisältää: 1 x ladattava Rabbit-vibraattori 1 x 2,4 GHz:n lähetin (sis. 2 AAA-paristot) 1 x 30 cm pitkä, 3,5 mm kaapeli AUX-sisääntuloon 1 x säilytyslaatikko 3 x adapteria (EU, UK ja AU/NZ) 1 x käyttöohje (englanti).

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful