Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod lightshow Clitoral Vibrator var 1

OhMiBod lightshow Clitoral Vibrator

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

OhMiBod Lightshow Sovelluksella Ohjattava Klitorisvibraattori tarjoaa nautinnollisia orgasmeja olittepa sitten kotona, kaupungilla tai maailman eri puolilla.

Ohjaat klitorisvibraattorin monia värinäasetuksia ja -tasoja helposti älypuhelimesi tai tablettisi kautta käyttämällä OhMiBodin omaa sovellusta, joka on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa. Vibraattorin kantomatka on 8 metriä, mutta käyttäessänne sitä langattoman verkon kautta ei välimatkalla ole väliä. Hiljainen värinä pitää salaisuutenne myös julkisilla paikoilla.

Lightshow on valmistettu ABS-muovista, joka soveltuu myös pitempikestoisempaan käyttöön.

Nauti siitä tavallisena klitorisvibraattorina, istu sen päällä ja tunne sen kiihottavat liikkeet, tai aseta se pikkuhousuihisi ja anna kumppanisi ohjata sen värinää.

Erityisominaisuutena Lightshow-vibraattorissa on LED-valot, jotka reagoivat värinän rytmiin, mikä tarjoaa kiihottavan valoshow'n makuuhuoneen pimeydessä.

Vibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Yhdellä latauksella saatte tunnin verran leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Rakastan sitä
Hun drųye - 29. aug. 2020
Mielikuvituksellinen tuote, helppo säätää ja luoda omia rytmejä Tehokas - siis ERITTÄIN Ei aivan kaupungin enkeli, mutta paljon iloa kuitenkin
0
Oikein hyvä
Johnny Sins - 14. oct. 2019
oikein hyvä
0
No
Anonymous - 2. aug. 2022
Odotukset olivat korkeammat, se on erittäin kova ja siinä on terävät reunat, jotka hiertävät, se aiheuttaa paljon melua, joten sitä ei voi käyttää ravintolassa huomaamattomana. Oli hyvä, että voit säätää tärinän voimakkuutta sovelluksessa, mutta se oli myös ainoa asia. Todella tyytymätön
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful