Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod LoveLife Adventure Trio Vibraattori var 1

OhMiBod LoveLife Adventure Trio Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

LoveLife Adventure on jännittävä luksusvibraattori OhMiBodilta sinulle, joka todella kaipaat hemmottelua. LoveLife Adventure stimuloi samanaikaisesti kolmea erogeenistä aluetta: emätintä, klitorista ja anuksen aluetta. Jokaiselle alueelle on varattu oma moottorinsa, joten kyseessä on todella herkullisesti stimuloiva tuote.

OhMiBod LoveLife Adventure -vibraattorissa on seitsemän erilaista värinäasetusta, joista jokaista voi käyttää kuudella eri voimakkuudella. Löydät niistä varmasti itsellesi sopivia vaihtoehtoja.

OhMiBod LoveLife Adventure on huippulaadukas dildovibraattori, joka on valmistettu täysin ftalaatittomasta silikonista. Sen pinta tuntuu ihanan pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Vuonna 2014 OhMiBod voitti Red Dot Design Award -palkinnon LoveLife-tuotesarjansa muotoilun ansiosta.

Näin käytät OhMiBod LoveLife Adventure -vibraattoria:  Ennen käyttöönottoa lataa vibraattori USB-latausjohdon avulla.

Paina vibraattorin kahvassa sijaitsevaa aaltopainiketta noin 3-4 sekunnin ajan, jotta vibraattori käynnistyy. Käytä tätä painiketta myös värinäohjelmien valitsemiseen ja lopulta vibraattorin sammuttamiseen. Plus- ja miinuspainikkeilla voit säätää värinän voimakkuutta.

Käytön jälkeen puhdista OhMiBod LoveLife Adventure kostealla pyyhkeellä ja seksilelun puhdistusaineella. Pakkauksen mukana saat USB-latausjohdon, satiinipussin sekä säilytysrasian.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful