Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod Lovelife share Vibrating Penis Ring var 1

OhMiBod Lovelife share Vibrating Penis Ring

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

OhMiBod LoveLife Share Ylellinen Värisevä Penisregas on suunniteltu pariskunnille, jotka haluavat kokea entistä enemmän nautintoa yhdessä. Penisrengas asetetaan peniksen tyveen, jossa se stimuloi teitä molempia kiihottavalla värinällään. Lisäksi penisrenkaan avulla miehen erektio on tavallista kookkaampi ja kestävämpi.

Hemmotelkaa toisianne LoveLife Share -penisrenkaan seitsemällä erilaisella värinäohjelmalla, joiden välillä voitte vaihdella yksinkertaisen painikkeen avulla. Vibraattori on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla, joten ei huolta paristoista.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta penisrenkaan kanssa, jotta sen saa helpommin paikoilleen ja jotta sen värinä välittyy paremmin naisen klitorikselle. Vibraattori käynnistyy kun painatte sen sivussa olevaa painiketta 3-4 sekunnin ajan. Värinäohjelma valitaan samalla painikkeella.

Vibraattori sammutetaan samasta sydämenmuotoisesta painikkeesta pitämällä sitä pohjassa 3-4 sekunnin ajan. Käytön jälkeen penisrengas on helppo puhdistaa kostealla kankaalla ja seksilelun puhdistussuihkeella.

OhMiBod LoveLife Share on valmistettu ftalaatittomasta silikonista ja sen mukana saatte myös tyylikkään satiinipussin säilytystä varten.

OhMidBod voitti Red Dot Design Award -palkinnon LoveLife-sarjan tuotteiden muotoilun ansiosta vuonna 2014.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful